Badminton

- Det er fuldstændig vanvittigt, siger Axelsen

Fynboen havde svært ved at forstå, hvad der lige var sket efter sejren i Birmingham.

Viktor Axelsen er bare for vild. Søndag vandt han All England for anden gang.

Sejren kom i hus efter en finalesejr på 21-10, 21-15 over indiske Lakshya Sen. Titlen har enorm betydning for danskeren, der var tæt på at være uden ord efterfølgende.

- Puha, det er sgu skønt. Det er fuldstændig vanvittigt. Da jeg startede med at spille badminton, havde jeg selvfølgelig drømt om at stå som All England-vinder for anden gang, men det er fuldstændig vanvittigt, at det nu er virkelighed.

- Jeg er lidt tom for ord, men jeg er virkelig glad og træt. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige.

- Det var helt unikt (med de mange tilskuere red.). Det er en af de fedeste kampe, jeg har spillet i min karriere set ud fra atmosfæren og så videre. Det var en fuldstændig vanvittig kulisse. Det er sgu en fornøjelse, siger den 28-årige odenseaner.

Han var helt suveræn i finalen mod indiske Sen. Video: TV 2 SPORT

Respekt for Lakshya

Kampen igennem måtte Lakshya Sen kæmpe enormt hårdt for sine point, men han gav ikke op.

En enkelt gang var han nede på knæ under en duel, og han gik udmattet rundt mellem duellerne. Derfor har Viktor Axelsen også dyb respekt for sin modstander.

- Lakshya er en sej gut, selvom han kun er 20. Han får rigtig mange bolde over og kæmper til det sidste. Jeg har dyb respekt for ham som modstander, men jeg havde et ekstra gear, siger den danske herresingle.

Sidst danskeren vandt All England var i 2020.