Badminton

Stjerne gjorde comeback efter skadeshelvede: - Fantastisk

Carolina Marin tog en nem sejr i sin første kamp efter en lang skadespause.

359 dages skadeshelvede er slut! Carolina Marin har igen spillet en gældende badmintonkamp.

Den spanske damesingle vandt uden problemer over verdens nummer 124 Katerina Tomalova ved EM på hjemmebane i Madrid.

Efter kampen var Marin lykkelig for endelig at have gjort comeback efter en svær tid, hvor hun er blevet opereret i knæet.

- Jeg er meget glad for at være tilbage, og det er fantastisk at spille på hjemmebane. Jeg kan ikke beskrive, hvor godt jeg havde det, da jeg gik på banen. Publikum var utrolig. Tak til alle, der kom her. Jeg er glad for, hvordan jeg spillede og for min sejr, siger hun til TV 2 SPORT.

Udsnit af Carolina Marins meritter

  • OL-guld
  • 3 x VM-guld
  • 5 x EM-guld

Spanieren skulle lige banken rusten af, men efter en tung start blev kampen vundet sikkert med 21-10, 21-6.

En populær kvinde

Selvom Marin har været ude i næsten et år, havde det spanske publikum bestemt ikke glemt hende. De fremmødte tiljublede den tidligere OL-guldvinder uden lige.

Flere rejste sig, og fra tribunen lød det taktfast: "Carolina! Carolina!", mens hun gjorde sig klar til kampen. Hjemmebanehelten kunne ikke undgå at bemærke det, og hun erkendte efter kampen, at det gav et sug i maven.

Kunne du føle det i maven, da du gik på banen?

- Ja, helt sikkert. Mest, fordi det var min første kamp. Jeg har virkelig savnet den her følelse - også at have det her fantastiske publikum. Jeg vil bare nyde hver kamp, når jeg går på banen, siger hun.

Det spanske publikum er vilde med Carolina Marin, der gjorde comeback tirsdag aften. Video: Jonas Kjærsgaard

TV 2 SPORTs reporter i hallen fortæller, hvordan det vrimlede ind med medier, der ikke havde været der hele dagen, da Marin skulle spille. Efter kampen stod den spanske stjerne troligt og svarede på spørgsmål i op mod en halv time.

Vil vise, hun er tilbage

Interessen er til at forstå. Når singlespilleren er på sit højeste niveau, er det meget få i verden, der kan bide skeer med hende.

Hun var ikke meget for at tale om topniveau efter kampen, men selvom hovedmålet er at nyde det, havde hun alligevel et klart budskab til modstanderne.

- Jeg vil vise resten af spillerne, at Carolina Marin er tilbage, siger hun.

Se EM fra på torsdag, hvor kvartfinalerne ruller over skærmen på TV 2 SPORT. Viktor Axelsen, Anders Antonsen og flere andre danskere er med.