Mange undrede sig, men Axelsen vil intet afsløre

Viktor Axelsen ville efter sin sejr ikke tale om det plaster, han havde siddende på maven under kampen mod Kwang Hee Heo.

Viktor Axelsen spiller hold-VM med et kæmpe pres på sine skuldre.

Den danske badmintonstjerne er første-herresingle, hvilket betyder, at han altid spiller den første kamp og dermed er manden, der skal bane vejen for danskerne.

Selv lever han fint med presset, og hidtil har han i den grad leveret varen med lutter sejre. Ekstra imponerende bliver det, når han både har døjet med anklen, men også spiller med noget, der meget vel kunne minde om en forstrækningen omkring maveregionen.

Axelsen var efter torsdagens kamp lettet, fordi arbejdssejren var kommet i hus. Mange af TV 2 SPORTs seere var dog ikke helt lettede, fordi det blev bemærket, at Axelsen spillede med noget, der lignede et plaster, på maven.

Hvordan har kroppen det i dag?

- Ikke prangende, men jeg skal nok komme igen.

Mange af vores seere har bemærket, at du har noget plaster-lignende siddende på maven. Kan du gøre dem klogere på, hvad det handler om?

- Jeg vil helst ikke kommentere for meget på det. Det kan være, der sidder en fra de andre lejre og ser med. Så jeg er helt frisk, siger Axelsen til TV 2 SPORT.

"Han skal nok være klar"

Jim Laugesen, TV 2 SPORTs badmintonekspert, var glad på Axelsens vegne efter 2-1-sejren over sydkoreaneren.

- Det er nok en af de sejre, han er gladest for i rigtig lang tid. Det var en arbejdssejr, og det var en, hvor tingene bare ikke sad der. Og de kampe er vanvittigt gode at vinde.

- Jeg er jo ikke i hans krop, men hvis det er meget slemt, gør det jo bare fighten endnu mere fantastisk. Der kan også være folk, der tænker på hans ankel. Men han skal nok være klar, hvis vi skal bruge ham igen.

Den danske Thomas Cup-trup vandt torsdag 3-2 over Sydkorea efter et dramatisk comeback. Fredag står den på semifinale, og her venter Indien klokken 13.

Se det hele på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.