- På et tidspunkt skal det nok vende, siger Antonsen

Anders Antonsen tabte sine sidste tre kampe ved VM for hold, men han har stor tro på, at han nok skal komme ud af krisen.

Nederlag til verdens nummer 50, verdens nummer 270 og i sidste kamp verdens nummer 11.

De sidste dage ved Thomas Cup, VM i badminton for hold, var langtfra de sjoveste for verdens nummer 3, Anders Antonsen, men nederlagene har ikke fået den danske herresinglespiller til at miste modet.

- Nej, selvfølgelig ikke. På et tidspunkt skal det nok vende. På et tidspunkt skal marginalerne nok være på min side. Jeg bliver ved med at tage nederlagene med oprejst pande, siger Antonsen til TV 2 SPORT.

"Anders ikke er på sit højeste niveau"

Efter alle tre nederlag til Antonsen - mod Kina i gruppespillet, Sydkorea i kvartfinalen og Indien i semifinalen - kom Danmark bagud 1-2 i kampe.

Mod både Kina og Sydkorea hev hans holdkammerater en 3-2-sejr i land, men sådan skulle det ikke gå i semifinalen fredag.

- Der er ingen tvivl om, at Anders ikke er på sit højeste niveau på nuværende tidspunkt. Og det sætter sig overordnet set i nogle valg, han træffer både fra sin forbane, hvor han forcerer spillet lidt, og lidt fra sin bagbane, lød det fra cheflandstræner Kenneth Jonassen til TV 2 SPORT efter Antonsens nederlag til indiske Kidambi Srikanth.

- Vi skal huske på, at Anders er en kreativ spiller, og hvis man ikke lige helt har touchet den rigtige dag, er det svært at skrue ned for den del.

- Jeg skal nok komme tilbage

Anders Antonsen vil bruge den kommende tid på at finde ud af, hvad han kan gøre bedre, og hvordan han kan komme stærkere tilbage.

- Det vil jeg gøre, indtil jeg ikke spiller mere. Så jeg skal nok komme tilbage, siger 25-årige Antonsen.

Anders Antonsen har vundet sølv og bronze ved de seneste to verdensmesterskaber. I april i år tabte han EM-finalen til landsmanden Viktor Axelsen.

Med nederlaget til Indien får de danske badmintonherrer VM-bronze for tredje gang i træk. I 2016 vandt Danmark Thomas Cup for første og hidtil eneste gang.

Se Thomas Cup-finalen mellem Indien og Indonesien på TV 2 SPORT søndag fra klokken 08.00.