Badminton

Badminton-direktør stopper med øjeblikkelig virkning

Parterne er ifølge Badminton Danmark blevet enige om beslutningen, selvom Bo Jensen gerne ville fortsætte.

Bo Jensen stopper som direktør i Badminton Danmark før tid.

I en pressemeddelelse skriver Badminton Danmark, at parterne er blevet enige om at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

Det sker, efter forbundets hovedbestyrelse vil gå i "en ny strategisk retning".

- Vi har været glade for den store indsats, Bo har ydet, og den måde, som han har været medvirkende til at rykke dansk badminton i en positiv retning. Siden han blev ansat for syv år siden, har han løftet forbundet, specielt på det kommercielle område, hvilket der var et stort behov for, siger Badminton Danmarks formand, Tore Vilhelmsen.

- Men nu er tiden inde til at gå i en ny strategisk retning, og der mener vi, at vi skal bruge en ny profil med andre kompetencer.

Ikke efter Jensens ønske

Bo Jensen har været direktør siden 2015, og han fortæller, at han gerne var fortsat i stillingen som direktør.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i Badminton Danmark, og jeg er stolt over de mål, jeg har nået sammen med mine medarbejdere og samarbejdspartnere. Jeg havde gerne fortsat arbejdet med at indfri en række andre målsætninger for Badminton Danmark, men jeg accepterer og respekterer hovedbestyrelsens beslutning. Det er nu engang den præmis, man er ansat under som topleder, siger Bo Jensen.

Badminton Danmarks økonomiansvarlige, Kristian Boye Nielsen, bliver konstitueret som direktør, til der er ansat en ny direktør.