Badminton

Derfor er badminton-direktør ikke overrasket over "opsigelse"

Den nu tidligere direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen, er afklaret med situationen, selvom han gerne havde fortsat.

Bo Jensen er færdig som direktør i Badminton Danmark efter syv år på posten.

Badminton Danmark ønsker "en ny strategisk retning", og her er der ifølge forbundet brug for en ny profil på posten.

Den officielle udmelding om afskeden kom fredag, men allerede inden var Bo Jensen begyndt at se tegn på, hvilken vej det ville gå.

- Jeg vil ikke sige, jeg er overrasket. Jeg havde en fornemmelse af, at det bar den her vej. Derfor havde jeg stadig håbet, at bestyrelsen og jeg kunne finde en form for det videre samarbejde, som alle kunne se sig selv i, siger Bo Jensen til TV 2 SPORT.

Den tidligere direktør fortæller i samme ombæring, at han på nogle områder har været usikker på opbakningen til ham.

- I visse sammenhænge, ja. Det må jeg være ærlig at sige. Jeg har ikke været overbevist om, at jeg rent faktisk havde bestyrelsens fulde opbakning til den linje, jeg stod for. Det er der ikke noget odiøst i.

Samtidig fortæller han, at det er "helt naturligt", at der i sådan et samarbejde på syv år opstår situationer, hvor direktionen og bestyrelsen har forskellige opfattelser af, hvilken vej man skal gå.

"Det er jo en opsigelse"

I fredagens pressemeddelelse skrev Badminton Danmark, at de sammen med Bo Jensen var blevet enige om beslutningen.

Den del tilslutter den tidligere direktør sig, men han understreger samtidig, at det er en opsigelse.

- Jeg har ingen interesse i at sidde som øverste ledelse i en organisation, hvor jeg ikke har bestyrelsens opbakning til den linje, jeg står for. I dét tilfælde er der selvfølgelig fuld enighed i, at det så er bedst at stoppe samarbejdet. Alt andet giver ikke rigtig mening.

- Det er jo en opsigelse. Det har jeg så accepteret, at bestyrelsen har valgt, siger han.

Badminton Danmark ønsker ikke at gå i detaljer med, hvilken retning de præcist vil i efter deres farvel til Bo Jensen.

Den udmelding forventes at komme i løbet af næste uge.