Axelsen melder fra til to turneringer

Viktor Axelsen har meldt fra til Malaysia Masters og Singapore Open. Han har brug for hvile og genopladning.

Efter tre turneringssejre i træk melder badmintonspiller Viktor Axelsen fra til de næste to World Tour-turneringer i Malaysia og Singapore.

Han har brug for en pause, oplyser han i et opslag på Twitter.

- Jeg ville have elsket at konkurrere igen her i Kuala Lumpur (Malaysias hovedstad, red) og derefter i Singapore, men da jeg vågnede op i morges, fortalte min krop og mit hoved mig, at det er tid til at hvile og genoplade, inden jeg træder på banen igen, skriver Axelsen på Twitter.

Søndag bankede han Kento Momota i finalen i Malaysia Open og sikrede sig sin tredje turneringssejr i træk på World Touren.

Efter planen skulle den danske verdensetter herefter have spillet Malaysia Masters fra 5.-10. juli og Singapore Open fra 12.-17. juli.