Badminton

Blichfeldt er i kvartfinalen efter stor kamp

Den danske badmintonspiller er klar til kvartfinalen efter en sejr i tre sæt.

Der var god grund til at knytte næve og brøle sin glæde ud.

Mia Blichfeldt er nemlig klar til kvartfinalen i Malaysia Open efter en sejr over japanske Aya Ohori.

Dermed er danskeren klar til kvartfinalen, hvor verdensetteren Akane Yamaguchi venter.

- Der er mange følelser i det, men jeg synes virkelig, jeg beviser over for mig selv – da det set ser allersværest ud, og jeg er lidt bagud – at jeg skal blive ved med at holde fast i planen. Jeg skal ikke begynde at tage de nemme løsninger. Det er det, der får mig til at komme tilbage, siger hun efter kampen til TV 2 SPORT.

- Det er svært at holde taktikken gennem en hel kamp. Jeg føler egentlig, jeg kommer hurtigt ind i det, når vi skifter side, men det er svært at holde fast i det. Modstanderen vil jo også gerne tage initiativet.

Blichfeldt havde godt styr på tingene i første sæt, som hun vandt med 21-17.

Men kræfterne slap en smule op for Mia Blichfeldt i andet sæt, som den 26-årige japaner vandt med 21-19.

Derned skulle det hele afgøres i tredje sæt, og det blev ligeså tæt, som det havde været i de to første.

Danskeren fik dog den bedste start, da hun var foran med 11-9 ved opholdet. Men herefter trak Blichfeldt fra og cruisede mod sejren med fejlfrit spil.

Danskere i Malaysia Open 2023

  • Klar til kvartfinalerne: Viktor Axelsen, Mia Blichfeldt
  • Mangler at spille anden runde: Kim Astrup/Anders Skaarup
  • Ude i anden runde: Anders Antonsen
  • Ude i første runde: Alexandra Bøje/Mathias Christiansen, Line Kjærsfeldt, Rasmus Gemke, Line Christophersen og Hans-Kristian Vittinghus

Du kan se Malaysia Open på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.