Badminton

- Jeg sagde til ham, at han skulle pille nettet ned og tage det med hjem

Anders Antonsen er ærgerlig over, at de små fordele ikke gik hans vej. Men han glæder sig over den fremgang, han har vist.

Du kan se Malaysia Open på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Han måtte flere gange kaste sig rundt på gulvet, men lige lidt hjalp det.

Anders Antonsens modstander, Anthony Ginting, havde netkanten med sig, da de to tørnede sammen i anden runde i Super 1000-tuneringen Malaysia Open.

Danskerne indkasserede et nederlag efter tre sæt, hvor indoneseren flere gang lige fik skrabet bolden over på danskerens banehalvdel. Ved en af de sidste dueller blev Antonsen siddende på gulvet, efter han havde kastet sig, og man kunne se, at han sagde: "Hvor er det sindssygt, mand!"

Det ærgrer Antonsen, at tingene ikke gik hans vej.

- Jeg sagde også til ham, at han næsten skulle pille nettet ned og tage det med hjem, fordi der var nogle (bolde, red.) på netkanten, som jeg eddermame gerne ville have haft over til min fordel. Det er sindssygt ærgerligt, siger Anders Antonsen til TV 2 SPORT.

- Der er nogle af de der dueller, hvor man bare får sig en "argh-følelse." Men havde jeg fået den der ved 15-12, havde det også været sindssygt heldigt. Men jeg ville gerne have haft bare én af dem i min favør.

Først var det en duel ved 15-12, hvor Ginting lige fik bolden over. Derefter kom indoneseren foran og havde igen en lignende duel ved 17-18, hvor Ginting kom foran med to, mens Antonsen rodede rundt nede på gulvet.

Antonsen havde ikke netkanten med sig og røg ud til Ginting. Video: TV 2 Sport

Havde ikke regnet med så godt spil

Ginting vandt første sæt med 21-14, inden Antonsen vandt med 21-17 i andet sæt. Derfor skulle det hele afgøres i tredje sæt, og her kom danskeren, der først lige er kommet tilbage efter en længere skadespause, til kort.

Er du en træt herre efter sådan en fight?

- Ja, er du sindssyg. Den gjorde virkelig ondt i benene, og det sidste stykke af kampen var virkelig, virkelig hård. Der var hårde dueller hele vejen igennem. Den første del af tredje sæt var ikke hård, men mod slutningen blev det igen nogle virkelig grimme dueller, siger Antonsen til TV 2 SPORT.

- Jeg havde slet ikke regnet med, at jeg kunne finde så godt spil så hurtigt. Jeg er sindssyg ærgerlig over, at jeg ikke tager sejren, fordi jeg førte jo på det, der er den dårlige side i tredje sæt og kommer over på det, der skulle være den gode. Men når det virkelig spidser til, er der ikke rigtig noget, der er godt eller dårligt, så er det bare sindssygt kaotisk.

Viktor Axelsen er som den eneste anden herresingle spiller videre, da hans modstander trak sig inden kampen på grund af en skade.