Badminton

Overlegne Astrup og Skaarup er i kvartfinalen

Danmark er repræsenteret med en herredouble, en herresingle og en damesingle i kvartfinalerne ved Malaysia Open.

De fandt det helt rette spændingsniveau, og derfor er Kim Astrup og Anders Skaarup klar til kvartfinalen i Malaysia Open.

Tilmed efter en overlegen præstation, hvor danskerne vandt 21-13, 21-9 over Carnando og Marthin fra Indonesien.

- Vi har spillet nogle tætte og lange kampe mod dem, så det var virkelig nice at køre dem over i dag, siger Kim Astrup efter kampen.

- Vi går rimeligt ydmygt til værks i den her hal. Det er ikke et sted, vi har spillet vanvittigt godt, men det her var en kæmpe sejr for os. Det var en god måde at starte året på. Jeg synes også, det sender at signal, at vi klapper dem her sammen, tilføjer Anders Skaarup.

I kvartfinalen skal danskerne møde Wei Keng Liang og Chang Wang fra Kina.

Flere gode stimer

Efter en relativt lige indledning trak Kim Astrup og Anders Skaarup afgørende fra tidligt i første sæt.

Med en stime på seks point i træk hoppede danskerne fra 6-5 til 12-5, og det forspring var indoneserne aldrig i nærheden af at indhente.

Efter sidebyttet så vi næsten en gentagelse, da Astrup og Skaarup spillede sig fra 5-4 til 10-4. Derefter fulgte endnu en stime med fem danske point i træk, og så var kampen egentlig afgjort.

Derfor betød det intet, at danskerne missede tre matchbolde, før det indoneserne mikroskopiske håb om comeback blev udslettet.

Danskere i Malaysia Open 2023

  • Klar til kvartfinalerne: Viktor Axelsen, Mia Blichfeldt og Kim Astrup/Anders Skaarup
  • Ude i anden runde: Anders Antonsen
  • Ude i første runde: Alexandra Bøje/Mathias Christiansen, Line Kjærsfeldt, Rasmus Gemke, Line Christophersen og Hans-Kristian Vittinghus