Badminton

Blichfeldt trækker sig med skade – Antonsen også færdig

Flere danske badmintonspillere havde en træls dag på banerne i Thailand, hvor Line Kjærsfeldt nu er eneste dansker tilbage i turneringen.

Efter fire turneringer i Asien og en lang måned sagde Mia Blichfeldts krop torsdag fra.

Den danske damesingle måtte således trække sig fra sin kamp i anden runde i Super 300-turneringen Thailand Masters, hvor hun mødte verdens nummer 11, kinesiske Han Yue.

Mia Blichfeldt oplyser til TV 2 SPORT, at hun i perioder siden Indonesia Masters i sidste uge har døjet med smerter i knæet, ligesom hun heller ikke kunne træne badminton i dagene op til Thailand Masters.

Alligevel følte hun sig klar til at spille første runde onsdag, hvor hun vandt over sin canadiske modstander, men så holdt knæet heller ikke til mere.

- Jeg mærkede ingenting i går, men i dag gjorde det ondt igen. Jeg er ikke bekymret, men jeg tror bare, at min krop begynder at sige fra, og det skal jeg lytte til, siger Blichfeldt.

Antonsen tabte i tre sæt

Heller ikke den danske herresingle Anders Antonsen formåede at spille sig videre fra anden runde i Thailand.

Antonsen, der fortsat kæmper med at komme helt tilbage efter en drilsk skade, der holdt ham ude i store dele af 2022, tabte i tre sæt til japanske Kenta Nishimoto, der ligger nummer 14 på verdensranglisten.

Japaneren snuppede et tæt første sæt med 23-21, inden Antonsen sikkert vandt 21-14 i andet sæt. Ved 16-16 i tredje sæt var der lagt op til et drama, men Antonsen tabte de efterfølgende fem dueller og dermed det afgørende sæt med 16-21.

Kjærsfeldt i kvartfinalen efter drama

Ovenstående resultater betyder, at der kun er en enkelt dansker tilbage i turneringen i form af Line Kjærsfeldt.

Den danske damesingle stod dog også med det ene ben i flyveren mod Danmark, inden hun formåede at overleve fem matchbolde mod verdens nummer 52, Ashmita Chaliha fra Indien.

Og så var det i stedet Kjærsfeldt, der til sidst kunne bryde ud i jubel over at vinde 19-21, 21-13, 29-27.

I kvartfinalen skal Kjærsfeldt op imod kinesiske Han Yue, som Mia Blichfeldt måtte trække sig imod.