Kvartfinale: Antonsen - Ginting

  • All England 2023, kvartfinale
  • Anders Antonsen - Anthony Ginting
  • 21-14, 9-21, 21-17

Herunder kan du læse, hvordan kampen forløb, og hvad de to spillere sagde efterfølgende.

Ginting bøjer sig for Antonsen

Anthony Ginting er overordnet tilfreds med sin indsats, fortæller han til TV 2 SPORT. Han bøjer sig dog for Antonsen, der var bedst i dag:

- Jeg er taknemmelig for, at jeg kunne spille godt i dag. Jeg kan spille med mange strategier, og vi spillede begge godt. Men Anders spillede bedre end mig. Især i sidste sæt, der var vigtigt for os.

Han siger ogsĂĄ, at Antonsens succesfulde sats ved 18-15 blev afgørende. 

- Et point kan påvirke alt på banen, især mentalt.

- Det betyder så meget. Jeg er så glad for at stå her. Jeg har været meget igennem det sidste års tid. En masse skader og sådan. At være tilbage og opleve det derinde er dét, jeg træner for. Det er dét, jeg har gennemgået rigtigt meget surt slid for.

- At stå derinde og opleve det igen er kæmpestort.

Antonsen jubler

Jeg er sĂĄ lettet over, at jeg ender med at fĂĄ den. Jeg var godt nok ved at blackoute mod slutningen. Det var virkelig nervepirrende, og det var sĂĄ tæt pĂĄ, at han fik det stjĂĄlet fra mig. Jeg sindssygt glad, stolt, rørt og lettet.  siger Anders Antonsen. 

- Jeg bliver i tvivl om alt. Jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal gribe tingene an. NĂĄr han spiller godt, er der ikke nogen som ham, der kan fĂĄ mig til at ligne Bambi pĂĄ glatis derinde. Det er virkelig ubehageligt, nĂĄr han bare skruer den op pĂĄ max og laver de sindssygeste ting.

- Han er virkelig en uforudsigelig mand. Nogle gange er det magi, og andre gange sejler det lidt mere for ham. Nogle gange er det bare at prøve at blive i det og så håbe på det bedste.

- Det var en meget flot kamp, siger landstræner Kenneth Jonassen. 

Han har ikke haft noget med Antonsens kamp at gøre, fordi Antonsen har meldt sig ud af forbundstræningen med sin flytning til Dubai. 

- Han har stor selvtillid og stor tro pĂĄ egne evner. Han tror pĂĄ, at han kan alle slag, og det eksekverer han derinde. Han er jo røvfræk pĂĄ forbanen. 

I semifinalen skal Antonsen møde Viktor Axelsens overmand NG Tze Yong eller Li Shi Feng.

Dette afgøres senere i aften. De spiller efter den mixed double, der lige er begyndt pĂĄ bagkant af Antonsens sejr. 

- Han har fundet sit spil, og han har ikke haft nogle hĂĄrde kampe op til denne kamp. Han ser ud til at have selvtillid, og sĂĄ har han arbejdet pĂĄ nogle af de ting, der har manglet for at kunne slĂĄ Ginting, siger Jim Laugesen. 

- Tempoet og tĂĄlmodigheden var godt, tilføjer eksperten. 

Stor jubel

Anders Antonsen lunter straks ud til sin træner og sin mentaltræner, da han fĂĄr løftet bolden forbi Ginting og sikrer sig en plads i semifinalen. 

20-17

Antonsen samler bolden op bag ryggen. Den er lige ved at svæve over nettet. Men Ginting klarer altsĂĄ den første matchbold. 

19-16

Lang duel! Antonsen løfter bolden ud til sidst, og den dømmes ude. Han tager en challenge uden at virke til at tro pĂĄ den. 

19-15

DANSK POINT IGEN! Antonsen tvinger Ginting i knæ, og sĂĄ kan han storme frem og slĂĄ bolden i gulvet ved nettet. 

18-15

Antonsen satser! Og det lykkes. Bolden tager netkanten og ruller over. Dansk point - og dansk føring pĂĄ tre nu. 

17-15

Superslag af Ginting. 

Nu skal Anders Antonsen meget gerne stemple ind med et point. 

17-13

Nu fejler han ved nettet. 

Heldigvis er Antonsen stadig foran. Det kan mĂĄske give ham lidt ro, selvom han ser presset ud.