Badminton

- Vi kæmpede også mentalt, siger Antonsens modstander

Li Shi Feng og Anders Antonsen spillede en fantastisk semifinale ved All England.

Det var ikke kun på grund af starttidspunktet, klokken 22.50, at Anders Antonsens All England-semifinale blev en midnatsforestilling i Danmark.

Den intense kamp mod Li Shi Feng bød nemlig på tre sæt og en masse spilstop undervejs.

- Det var en god måde at bruge reglerne på. Få tid til at få noget at drikke og den slags. Vi kæmpede ikke kun på banen, men også mentalt, siger Li Shi Feng til TV 2 SPORT.

I andet sæt fik kineseren også tilkaldt assistance, da Anders Antonsen reducerede til 16-17. I TV 2s kommentatorboks var både Dennis Bostrup og Jim Laugesen overbeviste om, at Li Shi Feng ikke døjede med en pludselig skade. De præsterede endda at forudsige hele behandlingsforløbet, der strakte sig over to minutter.

- Det er kun for at bryde rytmen, konstaterede Laugesen også.

Det afviser Li Shi Feng dog efter sejren på 21-11, 19-21, 21-18.

- Det var nødvendigt. Jeg havde svært ved at mærke min tå, så jeg havde brug for noget kølespray.

I tredje sæt fortsatte det spil, der ikke har synderligt meget med badminton at gøre. For eksempel blev Anders Antonsen nægtet at skifte bold, selvom han mente, at en af fjerene var knækket.

Dommeren afviser Antonsens ønske. Li Shi Feng ser heller ikke ud til at have noget problem med bolden. Video: Mikkel Asferg

- På den ene side: Kæft, hvor er det ærgerligt. Jeg har et godt forspring, og jeg er også langt nede, så det er lidt en rutsjebanetur. Men fucking sindssyg kamp.

- Jeg tænker flere gange derinde, at hvis jeg vinder den her, har jeg slået en god spiller. Jeg føler, at jeg møder verdens hurtigste menneske, siger Anders Antonsen om Li Shi Fengs spil.

Heller ikke i tredje forsøg lykkedes det for Anders Antonsen at vinde en All England-semifinale. Video: TV 2 Sport

Læs resten af Antonsens syn på kampen her, og glæd dig til søndagens finale på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. Vi sender fra klokken 11.