Badminton

Blichfeldt tager flot sejr

Damesinglen Mia Blichfeldt er klar til kvartfinalen i Swiss Open, hvor der venter koreansk modstand i form af Kim Ga Eun.

Mia Blichfeldt leverede torsdag en fornem præstation i Super 300-turneringen Swiss Open, der spilles på bagkant af All England i sidste uge.

Den danske damesingle vandt sikkert med 21-14, 21-16 over kinesiske Zhang Yiman, der ligger nummer 17 i verden.

På intet tidspunkt var Mia Blichfeldt for alvor under pres. Og da hun kom bagud 14-13 i andet sæt, slog danskeren hurtigt tilbage med tre point i træk, inden hun lukkede kampen kort efter.

Dermed er Blichfeldt klar til kvartfinalen i Schweiz, hvor der venter et møde med verdens nummer 19, Kim Ga Eun fra Korea, som Blichfeldt slog i to sæt, da de mødtes tidligere på året i Malaysia Open.

Axelsen og danske doubler stadig med

Senere torsdag eftermiddag formåede også herredoublen med Jeppe Bay og Lasse Mølhede at spille sig videre til kvartfinalen. Danskerne vandt som ventet i to sæt over et par fra Algeriet.

Modstanderne i kvartfinalen er endnu ikke på plads, men det bliver formentlig den stærke indiske herredouble med Rankireddy og Shetty, der venter.

Tilbage i Super 300-turneringen er også herresinglen Viktor Axelsen og mixeddoublen med Mathias Christiansen og Alexandra Bøje.

Både Axelsen og Christiansen/Bøje spiller torsdag aften om en plads i fredagens kvartfinaler.