Badminton

Modstander i chok efter Axelsen-skade

Viktor Axelsen og Lee Zii Jia nåede kun at spille otte bolde, inden den danske stjerne måtte trække sig.

Forventningen til opgøret mellem Viktor Axelsen og malaysiske Lee Zii Jia var, at de to stjerner ville levere badminton i verdensklasse.

De forhåbninger blev dog aldrig opfyldt, da Viktor Axelsen måtte trække sig med en skade efter kampens ottende duel. Til stor overraskelse for modstanderen Lee Zii Jia.

- Jeg var 100 procent fokuseret under kampen, som jeg har forberedt mig godt på, så jeg forventede det ikke. Jeg er rimelig chokeret lige nu, fortæller Lee Zii Jia til TV 2 Sport, kort efter han har forladt halgulvet.

Axelsen mærkede et riv i sit baglår, da han trådte ud til siden, og dermed blev Sudirman Cup-kvartfinalen en kort fornøjelse for både Axelsen og Lee Zii Jia.

- Jeg har ikke oplevet en lignende situation før. Jeg håber, at han kommer sig så hurtigt som muligt, og at det ikke er en slem skade, siger den malaysiske spiller, der er nummer otte i verden.

Danmark hårdt presset

Som om en skade til Axelsen ikke var slemt nok for det danske Sudirman Cup-hold, så betød det, at de danske forhåbninger om en VM-semifinale led et ordentlig knæk.

Danmark er nemlig bagud 0-2 til Malaysia, efter mixdoublen Alexandra Bøje og Mathias Christiansen tabte den første kamp.

Dermed skal Danmark vinde samtlige tre resterende kampe for at spille sig i semifinalen.