Bøje og Christiansen i vild jubel efter gyserafslutning

Danmarks bedste mixdouble gjorde Anders Antonsen kunsten efter og er klar til semifinalen i Singapore Open.

For anden turnering i træk er den danske mixdouble med Alexandra Bøje og Mathias Christiansen klar til semifinalen, da de fredag eftermiddag igen slog et thailandsk par ud i Singapore Open.

Denne gang gik det ud over Jomkoh og Paewsampran, som tabte en dramatisk kamp, der blev afgjort på få marginaler med cifrene 21-13, 19-21 og 21-19.

I semifinalen venter ottendeseedede Kim og Jeong fra Sydkorea, der slog det andet danske mixdoublepar i turneringen, Matias Thyrri og Amalie Magelund, ud i ottendedelsfinalen.

Gyserafslutning

Sejren kom i hus efter en neglebiderafslutning i tredje og afgørende sæt. Inden så danskerne ellers ud til at have tingene under fuld kontrol i første sæt.

I andet sæt var thailænderne ovenpå, men danskerne var tæt på at fuldende et comeback.

Det gjorde de dog ikke, og derfor gjaldt det om at holde nerverne i ro i det afgørende sæt. Her blev 9-9 til 11-9 til danskerne ved sideskiftet. Det momentum formåede de at fastholde og udbyggede således føringen til 16-10.

Takket være en drilsk thailandsk serv blev føringen reduceret til 16-14. En stime der blev brudt af en aggressiv Mathias Christiansen ved nettet. Nerverne var dog til at få øje på hos danskerne, der lukkede modstanderne ind i kampen.

Christiansen og Bøje skulle bruge to matchbolde, før at semifinalen var i hus. Tredje sæt endte 21-19 og udløste stor dansk jubel.