Slår hovedet hårdt i gulvet og laver vild redning

Malaysiske Ong og Teo tabte en lang og spændende kvartfinale i Singapore Open, der bød på ombolde i alle tre sæt.

Der er ikke noget at sige til, hvis malaysieren Teo Ee Yi har en lille smule ondt i næsen og hovedet efter fredagens kvartfinale i Singapore Open.

Dels missede han og makkeren Ong Yew Sin hele fem matchbolde mod koreanske Choi og Kim, inden de tabte 22-20, 24-26, 22-24. Men samtidig ofrede Teo også alt i jagten på sejren.

Nøj, hvor spillede Teo godt. Men han blev svigtet af sin makker

Badmintonekspert Jim Laugesen

Det kostede et ordentligt hak i tuden, da han ved stillingen 20-20 i andet sæt kastede sig på tværs af banen for at nå en bold.

På imponerende vis fik han løftet bolden væk, men på TV-billederne så det også rigtig grimt ud, da han samtidig klaskede ansigtet hårdt i halgulvet.

Nærmest mirakuløst lykkedes det ham alligevel at komme på benene med det samme, hvorefter han samlede det koreanske smash op mellem benene. Her stoppede festen dog også, da modstanderen hamrede bolden ned og sikrede pointet.

Chokerede tilskuere

I første omgang var det svært at se, at Teo slog sig undervejs i duellen, men da situationen blev vist i langsom gengivelse, gik der et sug igennem både publikummet og kommentatorboksen.

- Nøj! Han slår hovedet lige ned i gulvet. Er du sindssyg, mand, lød det fra kommentatorboksen.

Trods den hårde medfart skulle Teo kun bruge halvandet minut, før han stod klar til at spille videre. Og han lod ikke til at være påvirket af uheldet.

Selvom malaysierne tabte andet sæt 24-26, var det en storspillende Teo, der kæmpede videre for pladsen i semifinalen.

Det resulterede i yderligere to matchbolde ved stillingen 20-18 i tredje sæt, men da malaysierne igen misbrugte de gyldne muligheder, slog koreanerne til og vandt 24-22.

Ong og Teo tabte 22-24 i afgørende sæt til Choi og Kim fra Korea. Video: TV 2 Sport

- Jeg har kæmpe respekt for den måde, Teo spillede på. Nøj, hvor trådte han i karakter og spillede godt i en fuldstændig vanvittig herredouble. Men han blev svigtet af sin makker til sidst, der ikke turde spille og tage chancen, når den bød sig, konkluderede badmintonekspert Jim Laugesen efterfølgende.

Sejren betyder, at koreanske Choi og Kim lørdag spiller semifinale mod Hoki og Kobayashi fra Japan. Alle ti semifinaler kan ses på TV 2 Sport og TV 2 Play.

Den danske mixeddouble med Mathias Christiansen og Alexandra Bøje samt herresinglen Anders Antonsen er også repræsenteret. Du finder overblikket over kamptidspunkter i vores sendeplan.