Dansker fortsætter med at imponere: I finalen efter storspil

Se European Games på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY

Emil Holst er i herresingle-finalen ved European Games efter en fornem sejr over Dieter Domke. 

- Jeg har det fantastisk lige nu. Jeg er rigtig glad og rigtig lettet. Det var en svær kamp, hvor jeg selv synes, at jeg var lille favorit, så der var pres på, og jeg er rigtig glad lige nu, sagde Emil Holst til TV 2 SPORT kort efter kampen.

Danskeren leverede en af de helt store badmintonoverraskelser fredag, da han slog den irske favorit Scott Evans ud i kvartfinalen. Lørdag formiddag spillede danskeren så igen stort, da han slog Dieter Domke i to sæt og sikrede sig en finaleplads. 

Første sæt startede tæt, men Emil Holst fandt hurtigt løsningerne ved at presse tempoet i vejret. Det gav Dieter Domke problemer, der især havde svært ved at følge med til sidst. Derfor vandt Holst ret sikkert første sæt med 21-14.   

Andet sæt blev en smule tættere - specielt i første halvdel. Men som kampen skred frem formåede Emil Holst igen at finde rytmen og kunne til sidst juble over finalepladsen med en sejr i andet sæt på 21-15. 

- Jeg plejer at være god, når det bliver tæt, og det er jeg heldigvis også i dag. Jeg prøver at sætte lidt ekstra tempo på, tage nogle ryk og være lidt mere mental skarp i de afgørende bolde. Det virker rigtig godt i dag.

Dermed bliver Emil Holst den tredje dansker, der har kvalificeret sig til en badmintonfinale i morgen. 

Først spillede Line Kjærsfeldt sig i finalen i damesingle, dernæst var det Sara Thygesen og Niclas Nøhr i mixeddouble, og nu er Emil Holst altså i finalen i herresingle.

Alle tre kampe spilles i morgen og kan ses direkte på TV 2 SPORT fra morgenstunden.

Klokken 16 lørdag eftermiddag skal den danske herredouble, Boe og Mogensen, spille finale. Den kamp bliver ligeledes sendt på TV 2 SPORT.

Herunder kan du se Emil Holst matchbold - og efterfølgende jubel.