Cyberspionage i amerikansk baseball

Har medarbejdere i den amerikanske baseballklub St. Louis Cardinals hacket sig ind i et konkurrerende holds computere og stjålet fortrolige oplysninger?

Det er det amerikanske forbundspoliti (FBI) og statsanklageren i gang med at efterforske, oplyser New York Times tirsdag.

Der skulle være dukket beviser op, som peger på, at personer med tilknytning til St. Louis Cardinals brød ind i særlige databaser, hvor konkurrenten Houston Astros gemte fortrolige oplysninger om holdets spillere, rapporter fra talentspejdere og andre hemmeligheder.

- Major League Baseball er blevet gjort bekendt med ulovlig indtrængen i Astros' database og er gået fuldt og helt ind i samarbejdet om efterforskningen, siger Major League Baseball i en pressemeddelelse.

Hackerangrebet er blevet sporet til et hus, der er ejet af medarbejdere fra St. Louis Cardinals - en af de største og mest prominente klubber i den amerikanske baseballiga.

Ifølge New York Times er det endnu uklart, om de mistænkte har handlet på egen hånd. Endnu er ingen blevet suspenderet eller fyret i den usædvanlige sag.