Baseball

Baseball-fan skulle fri på storskærm: Mistede ringen og brød ud i tårer

Under en baseballkamp tirsdag aften var publikum og særligt to fans gennem hele følelsesregistret. Det havde bare intet med kampen at gøre.

New York Yankee-fanen, Andrew Fox, havde nemlig planlagt at fri til sin kæreste under hjemmeholdets kamp tirsdag aften mod Boston, men det gik ikke helt som forventet.

Den 29-årige fan havde ellers alt, han havde brug for. En ring, sin pige, Heather og en smuk aften på Yankee Stadium.

Dermed var det hele klar, da der blev holdt pause i kampen, og parret kom op på storskærmen på stadion. Derefter var hele scenen overladt til manden.

Fox begyndte at rode i sin lomme og hev straks en mindre genstand frem. Herefter steg spændingen for alvor. Han satte sig på knæ, mens folk holdt vejret.

- Jeg åbnede æsken med ringen i og satte mig på knæ. Men lige da jeg åbnede den, fandt ringen ud, forklarede Fox efterfølgende ifølge det australske medie The Harald Sun.

Tårerne fik frit løb

Det var altså noget af en følelsesmæssig rutsjebanetur, som tilskuerne til aftenens baseballkamp var vidner til, og pludselig deltog hele nedre dæk på sektion 228, hvor parret sad, i eftersøgningen.

- Vi kunne bare ikke finde den. Det føltes som rigtig lang tid, siger Fox, der efter fem intense minutter lod tårerne få frit løb. 

- Alle hjalp med at lede. Heldigvis fandt vi lige pludselig ringen liggende i Heathers bukseben, sagde Fox.

Forløsningen bredte sig. ”Den er fundet, den er fundet,” udbrød stadionspeakeren, mens parrets kys og kram var på storskærmen på stadion og Fox kunne fuldføre sin plan.

- Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle reagere. Jeg er i chok, men jeg er så forelsket, afsluttede Heather efterfølgende.

Du kan se det rørende øjeblik lige her på MLB's facebookside

New York Yankee vandt kampen med 6-4, så hjemmepublikummet sammen kunne fejre to begivenheder.