Basketball

Her lærer dansk basket-kæmpe Pimpong at dunke

Se MELEM LINJERNE på TV 2 PLAY her

Razak Pimpong har for alvor gjort sit indtog på TV 2 SPORT.

Den tidligere fodboldspiller har nemlig fået sit helt eget hjørne på TV 2's nye sportskanal, hvor han gennem dette forår vil besøge en række danske sportsprofiler i programmet 'Mellem Linjerne'. Programmet sendes hver torsdag kl. 22.25, og Morten Ankerdal er vært.

Torsdag aften løb første udgave af 'Mellem linjerne' - og dermed også Pimpongs Corner - så over skærmen. Her besøgte han basketballspilleren Chris Christoffersen - også kaldet 'Big Chris' - fra Bakken Bears.

Herover kan du se eller gense besøget hos Chris Christoffersen i sin fulde længde, hvor Pimpong blandt andet skulle forsøge at dunke på en vaskeægte basketballkurv.

I næste uge kommer Razak Pimpong på glatis, når han besøger ishockeyklubben Herning Blue Fox.