Basketball

NBA Top 3: Vildt comeback sender Warriors i overtid

Se HELE Top 10 over de vildeste skud, afleveringer og dunk på TV 2 PLAY.

Sæsonens 16 bedste hold i NBA er fundet og playoff-kampene er i fuld gang i verdens bedste basketballliga.  

Natten til fredag bød derfor på en masse højtflyvende dunk, buzzerbeaters og frække afleveringer - kampen mellem Golden State Warriors og New Orleans Pelicans udviklede sig især til en sand gyser med et udfald, som de færreste nok havde set komme.  

I starten af fjerde quarter var Golden State Warriors bagud med hele 20 point og med seks minutter tilbage af den ordinære spilletid var der stadig 17 point op til et solidt spillende Pelicans-mandskab.  

Det ændrede sig dog, da ’Krigerne’ i de resterende minutter demonstrerede stærkt spil ved at kæmpe sig tilbage i kampen med det ene imponerende spil efter det andet.

I de sidste sekunder af den ordinære spilletid var det dog ingen andre end Stephen Curry, der tog teten og placerede scoringen over dem alle - en 3 points buzzerbeater-udligning lige ud i overtidsperiode, hvor Curry og mandskab på fornemmeste vis også stjal sejren over Pelicans med stillingen 123-119.

Se den altafgørende scoring i klippet øverst i atiklen, og husk du kan se meget mere NBA på TV 2 PLAY med Top 10-lister, daglige opdateringer, højdepunker og hele kampe.