Basketball

Episk duel: Er det her historiens bedste dunkekonkurrence?

NBA-spillerne Zach LaVine og Aaron Gorden leverede det ene vilde dunk efter det andet i en af historiens bedste dunkekonkurrencer.

Selvom der på forhånd var store forventninger til årets dunkekonkurrence ved NBA All Stars, så måtte tilskuerne i Air Canada Center alligevel knibe sig selv i armen. Dunkekonkurrencen var nemlig for alvor tilbage lørdag nat.

For de to store unge NBA-stjerneskud Zach LaVine og Aaron Gordon leverede det ene imponerende dunk efter det andet i årets dunkekonkurrence, og der skulle hele to ekstra dunk til, før Zach LaVine for andet år i træk kunne løfte dunkepokalen over hovedet.

I konkurrencens indledende runde var det især Minnesota-spillere LaVine, der fik publikum op af sæderne. Selvom de to andre deltagere, Andre Drummond og Will Barton gjorde en god figur, så var der langt op til LaVine og Gorden.

Se Andre Drummond indledende dunk med assist fra den tidligere liga-MVP Steve Nash herunder.

I finalen rullede de to springstærke spillere så det helt store arsenal frem. Runde efter runde sendte de chokbølger gennem arenaen i Toronto. Således gav de seks første dunk i finalen alle maksimumpoint, og det var først i den anden ekstra runde, at LaVine tog en smal sejr på tre point.

Dermed vinder LaVine titlen som NBAs bedste dunker for andet år i træk, men efter denne weekend har Aaron Gordon slået sit navn fast blandt ligaens allerbedste dunkere.

Se den episke duel mellem LaVine og Gordon i videoklippet over artiklen.

NATTEN TIL MANDAG KAN DU SE DEN STORE ALL STAR KAMP. DET ER KLOKKEN 02.00, AT THOMAS BILDE OG PETER WANG SIDDER KLAR TIL AT KOMMENTERE KAMPEN DIREKTE FRA TORONTO.