Fan scorede fra midten - og blev 50.000 kroner rigere

Kevin Nielsen tjente med to skud 50.000 kroner, da han i pausen af Horsens IC og Bakken Bears sikrede sig en stor portion ekstra lommepenge

Øverst i artiklen kan du se videoen med de to scoringer, der gjorde en Horsens-fan en del rigere.

For en Horsens IC-fan så blev den femte finalekamp en rigtig god forretning.

For i pausen af kampen mellem Horsens IC og Bakken Bears fik Kevin Nielsen muligheden for at tjene en ekstra skilling, hvis han altså kunne sende to afslutninger i kurven.

Og det kunne han.

Ved hjælp af to skud; først et straffe også et skud fra midten sikrede han sig 50.000 kroner. Fratrækkes billetprissen ved indgangen og måske en enkelt sodavand, så kommer den unge fan fra basketligaens femte finalekamp med en god sum penge.

- Det sjove er, at det er noget som jeg har gået og trænet for sjov, så jeg er super-glad for at det lykkedes, sagde den heldige og dygtige skytte, Kevin Nielsen, efterfølgende til TV 2 SPORT.

Den skudstærke fan har allerede øremærket pengene. De skal nemlig bruges, når han efter sommerferien tager hul på sit sabbatår. 

Kevin Nielsen fik skudforsøget som en del af underholdningen i pausen af den femte finale mellem Horsens IC og Bakken Bears.

Da den unge Horsens-fan scorede de 50.000 kroner var stillingen 50-32 til hjemmeholdet. Derfor tyder det på, at det bliver mere en almindelig god mandag for den unge - og skarpe, fan.