Super Bowl-mester: Stærkt signal bag LeBron James' flaskekast

LeBron James havde overskud til leg på bænken i slutningen af kampen mod New York Knicks. En tidligere Super Bowl-mester kalder det et stærkt signal.

NBA's ubestridt største navn, LeBron James, var sammen med resten af Cleveland Cavaliers-holdet ved at sætte New York Knicks på plads natten til onsdag.

Efterfølgende er det dog en bestemt situation fra afslutningen af kampen, der har fået stor opmærksomhed.

Foran 123-94 var der nemlig ikke brug for stjernerne på banen mere, og derfor valgte LeBron James, sammen med holdkammeraten Kyrie Irving, at slå tiden lidt ihjel på bænken med den nye trend 'water bottle challenge'.

Her gælder det ganske enkelt om at lave et 'bottle flip', som ganske enkelt går ud på, at man med en halvfyldt vandflaske skal kaste flasken i en form for 360 graders baglæns saltomortale, så den igen lander stående.

Begrebet "bottle flip" går verden rundet.

Umiddelbart meget uskyldigt, men da det foregik midt i en kamp, har det efterfølgende fået stor opmærksomhed. Hovedpersonen selv har siden fortalt, han bare prøvede at have sjov, men den tredobbelte Super Bowl-mester Shannon Sharpe mener, der stikker noget meget dybere.

Den tidligere Denver Broncos- og Baltimore Ravens-spiller arbejder nu som ekspert på TV, og han er sikker på, LeBron James prøvede at sende et signal til Phil Jackson, der er General Manager hos Knicks, og som fornylig kritiserede LeBron.

- LeBron ville virkelig have hævn over Phil Jackson. Hvis der er én ting, jeg ved om atleter, så er det, at når de er sure over noget, du har sagt eller gjort dem, og de får chancen for at hævne sig på dig... LeBron var jo ikke kun respektløs, han var åbenlyst respektløs.

- "Det er, hvad jeg mener om dig, Phil Jackson, og dit hold. Mig og mine holdkammerater, Kyrie og Kevin Love, vi sidder på bænken hele fjerde quarter, og vi sidder og 'flipper' en vandflaske, kommenterede Shannon Sharpe om LeBron James' opførsel.

Se selv episoden over artiklen og vurdér om det bare er sjovt eller åbenlyst respektløst.