Basketball

LeBron James må undvære træner i afgørende kampe

Cleveland Cavaliers træner Tyronn Lue er sygemeldt på ubestemt tid, fortæller NBA-mandskabet mandag.

Armene blev slået ud til siden. LeBron pegede og råbte. Frustrationerne på Clevelands bænk mellem den store basketballstjerne og træner Tyronn Lue var tydelige for alle.

Det åbenlyse skænderi mellem træneren og spilleren fandt sted under Cleveland Cavaliers nederlag til Portland Trail Blazers onsdag aften.

To dage senere var Tyronn Lue og LeBron James tilbage på banen igen, da ’Cavs’ slog Chicago Bulls. Men når Cleveland i nat møder Milwaukee Bucks, bliver det uden Tyronn Lue.

Mandag fortæller Cleveland Cavaliers, at Lue er sygemeldt.

- Jeg har brystsmerter og andre bekymrende symptomer, derudover har jeg haft problemer med at sove i løbet af året. Lægerne har lavet flere tests, men man har ikke kunne komme frem til en konklusion, siger Lue i en pressemeddelelse, hvoraf det ikke fremgår, hvornår han og Cleveland forventer at være tilbage.

- Jeg er nødt til at træde tilbage fra at træne lige nu og fokusere på at forsøge at etablere et stærkere og sundere fundament, som jeg kan agere ud fra som træner i resten af sæsonen.

Det er ikke kun på helbredssiden, at Tyronn Lue og Cleveland har haft sine udfordringer i denne sæson.

Holdet har efter farvellet til stjernen Kyrie Irving haft problemer med at leve op til de seneste sæsoners gode spil og er lige nu nummer tre i Eastern Conference.

Der resterer 13 kampe af grundspillet for Cleveland Cavaliers, og holdet er i en situation, hvor hver kamp er vigtig i håbet om at sikre den bedst mulige position frem mod playoff.