Basketball

Banken undrede sig: NBA-legende brugte 420.000 i supermarked

Den tidligere basketballstjerne Shaquille O'Neal var i 2008 ude for en lidt anderledes tur i et supermarked, fortæller han i et nyt interview.

Shaquille O'Neal er en af de bedste og mest berømte basketballspillere nogensinde, og han er derfor også en af de spillere, der gennem sin karriere har tjent flest penge.

Det til trods var en dyr indkøbstur i februar 2008 alligevel ved at blive for meget for Shaquille O'Neals bank. Det fortæller han i et nyt interview med HBO.

'Shaq' var den måned blevet tradet fra Miami Heat til Phoenix Suns, og nu stod han i Phoenix i en tom lejlighed og manglede mere eller mindre alt.

- Jeg er meget utålmodig, og jeg har allerede min lejlighed, men jeg har ingenting i den. Jeg har ikke nogle håndklæder. Jeg har ingen gryder eller pander. Jeg har ikke noget tv, fortæller den tidligere Magic, Lakers, Heat, Suns, Cavaliers og Boston-spiller i et interview med HBO-programmet 'Real Sports'.

Shaquille O’Neal tog derfor på indkøbstur i det amerikanske supermarkedet Walmart og her tog tingene måske en smule overhånd for basketballstjernen, der stoppede sin karriere i 2011 som Boston-spiller.

- Jeg brugte 420.000 kroner i en Walmart. Alt sammen på en aften. Jeg brugte så mange penge, at banken troede, at mit kreditkort var blevet stjålet.

- Jeg kommer op til kassen, bruger mit kreditkort og så viser maskinen, at kortet er afvist. Jeg prøver igen. Afvist. Så ringer sikkerhedsholdet i American Express til mig og siger: 'Hey man, nogen har stjålet dit kreditkort. De er i en Walmart.' Så siger jeg: 'Det er mig.' Fyren i den anden ende siger: 'Hvad er det dog du køber i Walmart,' lyder det fra Shaquille O’Neal, der endte med at få sine varer med sig.

Ligesom indkøbsturen i Walmart blev hans ophold i Suns ikke den helt store succes, og efter halvanden sæson røg han videre til Cleveland Cavaliers inden sidste stop i karrieren - Boston Celtics.