To scoringer på et halvt sekund forlængede dramatisk NBA-kamp

Milwaukee Bucks' Khris Middleton stod for søndagens detalje, da han med en såkaldt 'buzzerbeater' udlignede i kampen mod Boston Celtics.

0,5 sekunder. 

Så lang tid havde Milwaukee Bucks til at score tre point, efter Boston Celtics Terry Rozier havde sænket en trepointscoring og sendt hjemmeholdet på sejrskurs i den første playoff-kamp i NBA på hjemmebanen i TD Garden. 

Er du så færdig, hvor er det flot

Peter Wang, basketballekspert på TV 2 SPORT

Bolden blev sat i spil på Celtics banehalvdel efter en timeout, og da der blot resterede et halvt sekund, så det ud til at være en umulig opgave. Men Bucks' Khris Middleton havde andre planer. 

Middleton modtog bolden et godt stykke uden for trepointslinjen og sendte den hurtigt afsted mod kurven - og til hans og Milwaukees held, så strøg den direkte i. 

- Jeg tror ikke, han nåede det. Men den skal selvfølgelig kigges igennem, var den umiddelbare reaktion fra TV 2 SPORTs kommentator Thomas Bilde. 

Situationen blev kigget igennem, og som billederne viser, så nåede Khris Middleton at slippe bolden, inden tiden løb ud, og dermed blev scoringen til 97-97 stående, da reglerne foreskriver, at spilleren bare skal nå at slippe bolden, inden tiden rinder ud. 

- Er du så færdig, hvor er det flot, siger TV 2 SPORTs basketballekspert Peter Wang om scoringen.

Men lige lidt hjalp det. I kampens overtid viste Boston Celtics sig alligevel at være stærkest og vandt kampen med 113-107 foran knap 20.000 tilskuere.  

Boston Celtics blev nummer to i Eastern Conference, mens Milwaukee Bucks blev nummer syv. Søndagens kamp var den første i en serie af syv.