Stjerne går forrest i Warriors' sejr over Rockets i NBA-semifinale

Golden State Warriors vandt den første NBA-semifinale på udebane over Houston Rockets. Warriors' Kevin Durant scorede 37 point.

Se semifinalerne i NBA på TV 2 SPORT eller TV 2 PLAY.

For første gang siden 2014 starter Golden State Warriors en slutsspilsserie på udebane. Men det lader ikke til at slå de forsvarende mestre ud.

I den første af syv mulige NBA-semifinaler mod Houston Rockets blev det til en sejr til Golden State Warriors på 119-106.

Den sejr kan Golden State takke især stjernen Kevin Durant for, da han scorede hele 37 point for gæsterne.

Houston startede bedst, men så kom Durant

Det startede ellers godt for hjemmeholdet Houston i Toyota Center. Med publikummet i ryggen fra første fløjt kom de hurtigt foran, da James Harden ramte et skud fra trepointslinjen i kampens første angreb.

Og da Harden også scorede to point i kampens næste angreb, blev det for meget for gæsternes Draymond Green. Med bolden i hænderne skubbede han til Harden, og det udløste en teknisk fejl til Green.

Derfra stod der Rockets på hele første quarter, men så vågnede stjernerne op hos Warriors.

Det var specielt Hardens tidligere holdkammerat hos Oklahoma City Thunder, Kevin Durant, der bragte Golden State tilbage i opgøret, og da haluret ringede til pause efter de to første quarters, havde han smidt 17 point i kurven allerede.

Men der skulle det ikke stoppe for Durant.

Han dominerede, ligegyldigt hvem Houston valgte at dække ham op med. Satte de en større forsvarsspiller på ham, trak han væk fra kurven og brugte sin hurtighed til at slå dem, og satte Houston en mindre forsvarsspiller på ham, gik Durant tættere på kurven og brugte sin højde til at skyde over dem.

Det var generelt et opgør mellem gæsternes Durant og hjemmeholdets Harden, der fik kampen til at sprudle.

De skiftedes til at score point, men selvom det var James Harden, der vandt scoringsduellen med 41 point mod Durants 37, så var det altså gæsterne, der tog sejren i det første opgør.

Kamp to bliver også spillet i Houston, og den kan ses på TV 2 SPORT natten mellem onsdag den 16. maj og torsdag den 17. fra klokken 03.00.

I den anden NBA-semifinaleserie mødes Boston Celtics og Cleveland Cavaliers. Også denne serie vises på TV 2 SPORT – kamp to kan ses natten mellem tirsdag den 15. maj og onsdag den 16. fra klokken 02.30 på TV 2 SPORT.