Basketball

- Jeg har stort set spillet de tre sidste kamp med en brækket hånd, siger LeBron James efter nederlag

Cleveland Cavaliers’ superstjerne fortæller, at han skadede sin hånd, da han i vrede slog den ned i en tavle efter nederlaget i første kamp.

4-0 og farvel til NBA-titlen. Det er status for LeBron James og Cleveland Cavaliers. Resultatet i den sidste af de blot fire finalekampe på 108-85 understregede, at Golden State Warriors ganske enkelt var for stærke.

Men måske kunne kampene have været lidt tættere. For efter den sidste kamp fortalte Cavaliers’ LeBron James, at han efter den første kamp i finaleserien skadede sin hånd.

- Det var selvforskyldt efter kamp ét. Meget følelsesladet. Måden vi spillede på, og de beslutninger, der blev taget gjorde, at jeg havde stærke følelser, da kampen blev taget fra os. Jeg har stort set spillet de tre sidste kamp med en brækket hånd, siger LeBron James ifølge ESPN.

Han har dog holdt skaden hemmelig, så modstanderne ikke kunne drage fordel af det.

Men så snart mediernes linser og søgelys var ude af billedet, så bar han en forbinding, og har ligeledes været til to MRI-scanninger.

I den første kamp scorede James hele 51 point, og selvom han også var dominerende i resten af serien, så ramte han ikke helt samme niveau senere i serien.

Om det havde ændret det helt store på det samlede resultat er nok tvivlsomt, da Warriors har virket aldeles velsmurte i serien.

I det hele taget har kampene været hårde ved LeBron James, der ud over håndskaden også er blevet prikket i øjet i kamp ét, og så mærkede han igen til en skade, som han havde fået i Eastern Conference-finalen, i anklen i kamp tre.