Wangs karakterbog: Han blev helt fortjent seriens MVP

Golden State Warriors dominerede serien, og får også langt de bedste karakterer efter nattens finalekamp.

Golden State Warriors skulle kun bruge fire kampe på at bevise, hvem der er denne sæsons bedste hold i NBA.

Den sidste kamp i finaleserien blev vundet med hele 108-85, og det understregede den dominans som Curry, Thompson, Durant og de andre stjerner har lagt for dagen.

TV 2 SPORTs basketballekspert Peter Wang er klar med karakterer til spillerne efter den sidste kamp i årets NBA.

Wangs karakterskala (2018)

6 - HØJ KLASSE

5 - KLASSE

4 - OVER MIDDEL

3 - MIDDEL

2 - UNDER MIDDEL

1 - IKKE SÅ GODT

0 - DUMPET

Warriors:

Stephen Curry 6

Topscorer med hele 37 point. Ramte 7 treere på 15 forsøg. Var i konstant bevægelse i angrebet, og Cavaliers forsvar fandt aldrig et svar. 3 erobrede bolde og 3 blokerede skud vidner også om en fremragende kamp i forsvaret.

Klay Thompson 4

Fejl begrænsede Thompson i første halvleg, men spillede sig op i en flot anden halvleg. 10 point er under normal standard, men rigtig godt forsvar får karakteren op på over middel.

Kevin Durant 6

Durant kan nu skrive en triple-double i en finalekamp på CV’et. 20 point, 12 rebounds, 10 assist og 3 blocks. Warriors vandt med 30 point i de 38 minutter Durant var på banen. Satte et flot punktum på finaleserien, og blev fortjent også udnævnt til Finals MVP (seriens mest værdifulde spiller).

Draymond Green 4

Warriors all-round spiller gør det igen. Leverer forsvar i topklasse og er med i angrebet med 9 assists. Blev lidt for glad for trepointsskuddet, hvor han kun ramte 1 ud af 5.  

JaVale McGee 4

Spiller kun 16 minutter, men er super effektiv. 6 point og flot forsvar i situationer, hvor han bliver byttet over på mindre og hurtigere spillere. Slutter med +21 point på banen – kun overgået af Durant.

Bænkspiller

Andre Iguodala 5

Fremragende forsvar med 2 steals og 2 blocks. Var ofte matchet direkte op mod LeBron James. Ramte 3 ud af 6 forsøg bag trepointslinien og slutter med 11 point. Warriors vandt de 23 minutter med Iguodala på banen med 11 point.

Cavaliers:

George Hill 1

Ikke en faktor på noget tidspunkt i kampen. Ramte 1 af 7 forsøg. Scorede sølle 3 point. På ingen måde godkendt. Forfærdelig kamp på det allervigtigste tidspunkt.

J.R. Smith 2

Dårligt forsvar. Dårlige skudprocenter. Dårlig kamp. Ramte tre treere, men det giver slet ikke nok til at få mere end et rungende under middel.

LeBron James 4

Prøver ihærdigt, men må give fortabt mod overlegne Warriors. Slutter en smule anonymt med 20 point, 7 rebounds, 8 assists, men også 6 mistede bolde.

Kevin Love 3

Staretde flot, men forsvandt igen. Sluttede med kun 28 minutter på banen. 13 point og 9 rebounds kan ikke gøre det op for elendige skudprocenter. Cavaliers var -26 point med Kevin Love på banen. Sammen med George Hills værst af alle Cavaliers' spillere.

Tristan Thompson 3

Spillede kun 16 minutter. Scorede 6 point og snuppede 4 rebounds. Skabte ikke den vildskab og uro Cavaliers havde brug for.

Bænkspiller

Larry Nance 4

Som eneste spiller fra Cavaliers bænk kan Nance være sin indsats bekendt. Leverede i sin begrænsede rolle den type energispil, der skal til. Flot statline på 7 point, 8 rebounds, 4 assists, 1 steal og 1 block. Flot kamp fra Nance.