Lakers præsenterer LeBron James: Han er verdens bedste

NBA-stjernen LeBron James skrev mandag under på en kontrakt med Los Angeles Lakers til næsten en milliard.

Efter at skiftet for nylig blev meldt ud, er det nu officielt.

NBA-stjernen LeBron James har skrevet under på en fireårig kontrakt til en værdi af lidt over 970 millioner kroner med Los Angeles Lakers.

Basketballholdets topchef NBA-legenden Earvin "Magic" Johnson jubler over James' ankomst i Los Angeles.

- Han er verdens bedste spiller. Han elsker at konkurrere og er en stærk leder, der går op i at vinde og sikre sig, at hans holdkammerater er succesfulde.

- Lakers-spillerne glæder sig over at have én på holdet, der har været i ni NBA-finaler. Det er et stort skridt mod at få Lakers tilbage i slutspillet og NBA-finalerne, siger Johnson i en pressemeddelelse.

Lakers' sportschef, Rob Pelinka, kalder tilgangen af LeBron James for et historisk øjeblik i holdets historie.

- Det er den ultimative validering af det, vi er i gang med at bygge op i klubben, men vi ved også, at arbejdet ikke er færdigt.

- Vi fortsætter fremad, og vi vil gøre, hvad der skal til for at opnå det ultimative mål om at skaffe endnu et mesterskab hjem til verdens bedste fans, siger Pelinka i pressemeddelelsen.

LeBron James skifter fra Cleveland Cavaliers, hvor han har spillet siden 2014.

James har deltaget i de seneste otte NBA-finaler med henholdsvis Cavaliers og Miami Heat, hvor han spillede fra 2010 til 2014.

Han vandt i 2012, 2013 og 2016 og blev alle tre gange kåret som finalernes bedste spiller.

33-årige James er desuden blevet kåret som NBA-ligaens bedste spiller fire gange og har været udnævnt til det årlige All Stars-hold hele 14 gange.

Han har ligeledes vundet to OL-guldmedaljer med det amerikanske landshold i basketball.