LeBron James tabte sin debut for Lakers

Los Angeles Lakers kunne ikke følge med Portland Trail Blazers, som tog sæsonens første sejr på hjemmebane.

Se NBA på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY

Håbet er lysegrønt i basketballklubben Los Angeles Lakers, efter at superstjernen LeBron James har meldt sin ankomst.

Men første kamp i den regulære sæson blev ingen succes for det nye kuld af Lakers-stjerner. I en svær udekamp mod Portland tabte James og kompagni 119-128.

LeBron James, der i sommer skiftede til Lakers og fik en kontrakt på fire år og 154 millioner dollar svarende til cirka 984 millioner kroner, stod for 26 point og seks assister.

Den 33-årige topspiller blev dermed holdets topscorer, men det rakte ikke til en sejr i debuten.

Holdene fulgtes ad i første, anden og tredje quarter. Portland Trail Blazers kunne notere en pauseføring på 65-63, og ved indgangen til sidste quarter var hjemmeholdets føring fortsat på to point.

Men så trak Trail Blazers fra. En trepointscoring af CJ McCollum bragte værterne på 114-104, og da han kort efter gentog bedriften, lignede det dødsstødet til Lakers.

LeBron James gjorde sit til at holde Lakers i live, men Damian Lillard satte sig igennem med et par scoringer og begravede endegyldigt gæsterne.

Dermed udbygger James sin negative debutstatistik.

Ifølge det amerikanske medie CBS Sports har han nu tabt alle de fire kampe, hvor han har debuteret for et hold - inklusiv comebacket i Cleveland Cavaliers for fire år siden.

Forhåndsfavoritter til NBA-titlen som Golden State Warriors og Boston Celtics vandt deres respektive åbningskampe tidligere på ugen.

Weekendens kampe på TV 2 SPORT

  • Fredag 02.00 (natten til lørdag): Toronto Raptors vs. Boston
  • Lørdag 04.30 (natten til søndag): L.A. Lakers vs. Houston Rockets
  • Søndag 00.00: Cleveland Cavaliers vs. Atlanta Hawks