Basketball

Oversigt - her er ugens NBA-kampe på TV 2 SPORT

Der er masser af tidlige NBA-gaver under juletræet i denne uge, hvor du kan se otte direkte opgør fra verdens bedste basketballliga.

Det er ikke kun juleferie, der er værd at se frem til i denne uge, hvor hele 12 forskellige NBA-hold kigger forbi TV 2 SPORT.

NBA-sæsonen er nu to måneder gammel og ligaens 30 hold har alle spillet omkring 29-30 kampe - flere af  ligaens tophold har allerede indfriet de umiddelbare forventninger der var til dem, mens andre stadig kæmper for bare at komme indenfor på en af de 16 slutspilspladser.

To af disse hold åbner NBA-ugen på TV 2 SPORT, og opgøret mellem Houston Rockets og Utah Jazz er faktisk også en rematch fra sidste sæsons slutspil. Ugen byder faktisk på endnu et revanche-opgør fra 2018-slutspillet her på fredag, hvor Boston Celtics får besøg af Milwaukee Bucks.

I dagene op mod juleaften sidder Thomas Bilde og Peter Wang klar i NBA-studiet med to direkte kampe - lørdag har vi et topopgør fra Western Conference på programmet, når Los Angeles Clippers får besøg af Denver Nuggets og NBA Sunday byder på optrædener fra Detroit Pistons og Atlanta Hawks.

Herunder kan du se en oversigt over ugens NBA-kampe på  TV 2 SPORT:

Mandag 02.00 (natten til tirsdag)

Houston Rockets vs. Utah Jazz

Tirsdag 01.30 (natten til onsdag)

Brooklyn Nets vs. Los Angeles Lakers

Onsdag 03.00 (natten til torsdag)

Utah Jazz vs. Golden State Warriors

Torsdag 02.00 (natten til fredag)

Miami Heat vs. Houston Rockets

Fredag 02.00 (natten til lørdag)

Boston Celtics vs. Milwaukee Bucks

Lørdag 23.00

Los Angeles Clippers vs. Denver Nuggets (med danske kommentatorer)

NBA Sunday:

22.00: Detroit Pistons vs. Atlanta Hawks (med danske kommentatorer)

02.30: Golden State Warriors vs. Los Angeles Clippers