NBA-stjerne driller LeBron i All Star-draft: - Det er jo manipulation

NBA-stjernerne LeBron James og Giannis Antetokounmpo skulle natten til torsdag dansk tid vælge spillere til deres All Star-hold.

Se All Star-weekenden på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra den 15.-17. februar.

Det vakte opsigt, da LeBron James natten til torsdag dansk tid valgte Anthony Davis til sit All Star-hold. 

Lakers-stjernen skulle sammen med Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo vælge spillere til deres respektive hold, der den 17. februar mødes i den årlige All Star-kamp, og her valgte LeBron James altså Davis som sin første spiller blandt reserverne. 

Er det ikke manipulation?

Giannis Antetokounmpo

Årsagen til, at det var et opsigtsvækkende valg, er, at Los Angeles Lakers i den seneste tid angiveligt har arbejdet hårdt på at hente netop Anthony Davis til klubben. Men da LeBron James blev spurgt, om han godt kunne tænke sig at spille sammen med New Orleans Pelicans-spilleren, var svaret noget uklart. 

- Det ved jeg ikke. Det er det eneste, jeg er sikker på, lød det kryptiske svar fra LeBron James. 

Men i den anden lejr var det mere end rigeligt til, at Giannis Antetokounmpo kunne regne ud, hvad der foregik. 

- Er det ikke manipulation?, spurgte grækeren med en drilsk henvisning til, at Los Angeles Lakers er blevet beskyldt for at forsøge at tvinge påvirke Anthony Davis og New Orleans Pelicans til et skifte. 

Lebron James sad dog klar med et kækt og promte svar. 

- Nej, nej. Reglerne om manipulation gælder ikke i All Star-weekenden, lød svaret fra James, hvorefter begge spillere brød ud i latter. 

Los Angeles Lakers og LeBron James må dog sande, at det ikke bliver i denne sæson, at Anthony Davis kan trække den gule trøje over hovedet. Torsdag aften dansk tid var der nemlig deadline for en eventuel handel - og dermed bliver Davis i New Orleans sæsonen ud. 

Basketball-ekspert glæder sig over draft

I mange år har kampen mellem ligaens bedste spillere været en kamp mellem spillerne fra øst og spillerne fra vest. Men det blev lavet om sidste år, hvor det i stedet var ligaens to mest populære spillere, der på skift skulle vælge spillere til deres respektive hold.

I år blev draften, som det kaldes, for første gang sendt live verden over, hvor man kunne se Los Angeles Lakers' Lebron James og Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, der er de to holds kaptajner, vælge deres spillere. 

- Jeg synes, det er meget hyggeligt. Jeg kan godt lide at se, hvordan de gør det. Jeg kan godt lide den måde, de gør det på. Det er i hvert fald bedre end, at vi ved, at de har valgt, som de gjorde sidste år, hvor vi bare så holdene, siger TV 2 SPORTs basketball-ekspert Peter Wang. 

Team LeBron

Startere: LeBron James (Los Angeles Lakers), Kevin Durant (Golden State Warriors), Kyrie Irving (Boston Celtics), Kawhi Leonard (Toronto Raptors), James Harden (Houston Rockets).

Reserver: Anthony Davis (New Orleans Pelicans), Klay Thompson (Golden State Warriors), Damian Lillard (Portland Trailblazers), Ben Simmons (Philadelphia 76'ers), LaMarcus Aldridge (San Antonio Spurs), Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves), Bradley Beal (Washington Wizards), Dwayne Wade (Miami Heat).

Team Giannis

Startere: Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Stephen Curry (Golden State Warriors), Joel Embiid (Philadelphia 76'ers), Paul George (Oklahoma City Thunder), Kemba Walker (Charlotte Hornets). 

Reserver: Khris Middelton (Milwaukee Bucks), Nikola Jukic (Denver Nuggets), Russel Westbrook (Oklahoma City Thunder), Blake Griffin (Detroit Pistons), D'Angelo Russel (Brooklyn Nets), Nikola Vucevic (Orlando Magic), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks).

Afstemning