NBA-stjerner udvist i playoff-kamp efter stor tumult

Jimmy Butler og Jared Dudley blev begge udvist efter et stort virvar, hvor de endte ude blandt tilskuerne.

Der var stor dramatik i kampen mellem Philadelphia 76ers og Brooklyn Nets, der mødtes lørdag aften i playoffs i NBA.

Med 7:42 minutter tilbage af tredje quarter forsøgte Nets-centeren Jarret Allen at lægge bolden i kurven, men han blev blokeret af Joel Embiid, der både slog bolden af ud hænderne på Allen og sendte ham samtidig i gulvet.

Nets-spilleren gled hen ad gulvet, men forwarden Jared Dudley var ikke tilfreds med tacklingen, og han stormede hen til Embiid og skubbede til ham.

Det endte hurtigt i en stor klump af spillere, der skubbede til hinanden, hvor især Jimmy Butler fra 76ers var frembrusende. Skubberiet blev så voldsomt, at de endte ude på første række blandt tilskuere og kameramænd, som måtte flytte sig. Derudover måtte flere fædre holde deres børn i hånden, føre dem lidt væk og skåne dem.

Efter gruppen blev skilt fra hinanden, valgte dommerne at se situationen igennem på video. Efter adskillige minutter kom de frem til at udvise Butler og Dudley og sende dem fra banen.

Det var til stor overraskelse for TV 2 SPORTs basketballekspert Peter Wang.

- Det fatter jeg ikke noget af. Jeg synes, at det er fjollet. Det er bare en stor fejl, siger Peter Wang.

Udvisningen betød, at Brooklyn måtte spille resten af kampen uden Dudley, som ellers var storspillende. Dette betød, at det til sidst var Philadelphia, der tog sejren med 112-108.

Dermed er 76ers nu 3-1 i første runde i playoffs, hvor der spilles bedst af syv, og Philadelphia kan lukke serien i næste kamp på hjemmebane.