Oversigt – her er ugens basketballkampe på TV 2 SPORT

16x9
Kawhi Leonard (#2) og Toronto Raptors fik en forrygende start på deres serie mod Philadelphia 76ers. Foto: Dan Hamilton / Ritzau Scanpix

Der venter en begivenhedsrig uge, hvor vi blandt andet får tippet sæsonens DM-finaler i gang. Få overblikket over ugens kampe i artiklen herunder.

Mens foråret for alvor er begyndt at få sig tag, er vi også trådt ind i afgørende faser i både den danske Basketliga, samt den amerikanske basketballliga, NBA.

Herhjemme har Bakken Bears og Horsens IC spillet sig hele vejen til DM-finalerne, som skydes i gang her på torsdag - det er femte sæson i træk, at de to klubber mødes i Basketligaens afgørende serie og de to østjyske ærkerivaler har delt de seneste fire sæt guldmedaljer lige mellem sig.

Bakken Bears har sikret sig hjemmebanefordelen i sæsonens finaleserie, der altså åbnes torsdag aften i Vejlby Risskov Centeret i det nordlige Aarhus.

I NBA har vi nu fundet de otte mandskaber, der skal dyste i anden runde af slutspillet.

Efter en sejr i lørdagens syvende opgør mod San Antonio Spurs, spillede Denver Nuggets sig som det sidste mandskab videre til anden runde - her er de blevet parret op med Portland Trail Blazers, der gjorde kort proces i deres serie mod Oklahoma City Thunder.

De tre andre andenrundeserier er duellerne mellem Golden State Warriors og Houston Rockets, Milwaukee Bucks og Boston Celtics samt Toronto Raptors og Philadelphia 76ers, der alle blev taget hul på her i weekenden.

Der er rigtig meget at se frem til i de næste dage - herunder kan du se en oversigt over ugens basketballkampe på TV 2 SPORT:

Torsdag 19.00

Bakken Bears vs. Horsens IC (1. DM-finale)

Torsdag 02.00 (natten til fredag)

Philadelphia 76ers vs. Toronto Raptors (2. Runde, 3. Opgør)

Fredag 02.00 (natten til lørdag)

Boston Celtics vs. Milwaukee Bucks (2. Runde, 3. Opgør)

Lørdag 02.30 (natten til søndag)

Houston Rockets vs. Golden State Warriors (2. Runde, 3. Opgør)

Søndag 21.30

Philadelphia 76ers vs. Toronto Raptors (2. Runde, 4. Opgør) [Med danske kommentatorer]