Skyhøje billetpriser til NBA-finalen: De dyreste koster 400.000 stykket

16x9
Det koster dyrt, hvis du skal have billetter til NBA-finale nummer fem. Til gengæld kan du komme helt tæt på spillerne og måske sidde ved siden af Drake. Foto: Warren Toda / Ritzau Scanpix

Billetterne til NBA-finalernes kamp fem er eftertragtede som aldrig før, og det har sendt priserne i vejret.

Hvis det frister, kan du stadig nå at sikre dig billetter til den femte og potentielt afgørende NBA-finale i Toronto, der spilles natten til tirsdag.

Men det kræver dog, at du er villig til at grave dybt i lommen og lægge lidt mere, end du formentlig normalt betaler for et par billetter til en begivenhed. Faktisk skal du grave rigtig dybt.

De bedste billetter koster nemlig svimlende 120.000 dollars for to styks - hvilket svarer til knap 800.000 kroner.

Til gengæld kan du så se kampen fra forreste række og måske være heldig at stikke musikstjernen Drake en high-five undervejs.

Interesse fra hele verden

Efter at Toronto Raptors har vundet to kampe på udebane mod Golden State Warriors og nu fører 3-1 samlet, skal holdet nu spille på hjemmebane i finaleserien, der spilles bedst af syv kampe.

Det er i den grad attraktivt at se.

- Der er fans - ikke bare fra den her del af landet - men fra hele Canada og fra hele verden, der aldrig har set Raptors komme så langt. Nu gør de alt, hvad de kan for at få billetter, siger Vijay Stelur, der er marketingprofessor ved York University's Schulich School of Business til CBC.

Du kan dog også slippe billigere, hvis du vil ind og se kampen, for de billigste billetter på videresalgsstedet StubHub koster lige over 20.000 kroner for et par billetter.

Ifølge marketingprofessoren er folk villige til at betale de priser.

- Det handler om at opleve ting, der stimulerer dine sanser og dine følelser - det er langt vigtigere for folk end at købe materielle ting, siger Vijay Stelur.

Hvis du ikke har råd eller tid til at tage til Canada for at se kampen, kan du også se den på TV 2 SPORT. Det er klokken 03.00 natten mellem mandag og tirsdag.