NBA-stjerne bekræfter overrevet akillessene

Golden State Warriors må undvære Kevin Durant i resten af finaleserien mod Toronto Raptors. Og nok også i en stor del af næste sæson.

Ingen har gjort det. Nu gør Kevin Durant det selv.

I et opslag på det sociale medie Instagram bekræfter NBA-stjernen fra Golden State Warriors, at han har revet sin akillessene i sit højre ben over.

- Operation var i dag (onsdag, red.), og den var vellykket. Min vej tilbage begynder nu, skriver Durant.

Dermed kommer han ikke på banen mere i dette års finaleserie, som Toronto Raptors fører 3-2. Der spilles bedst af syv kampe.

I NBA er det før set, at spillere med en overrevet akillessene har været mere end et år om at komme tilbage.

Vendte tilbage i kamp fem

Kevin Durant var med i finaleserien for første gang natten til tirsdag, efter at han havde siddet ude med en skadet akillessene i Golden States ni foregående kampe.

Han måtte dog udgå af kamp fem, som Golden State Warriors var tvunget til at vinde for at holde finaleserien i live, tre minutter inde i anden periode.

I tredje periode forlod han Scotiabank Arena i Toronto iført en grå støvle og på krykker.

- Basketball er min største kærlighed, og jeg ønskede at være på banen den aften, fordi det er, hvad jeg laver. Jeg ville hjælpe mine holdkammerater i vores jagt på tre mesterskaber i træk, skriver Durant på Instagram.

- Det er bare sådan noget, der sker i denne sport, og jeg er stolt af, at jeg gav alt, hvad der fysisk var muligt, og jeg er stolt af, at mine holdkammerater tog sejren. Det bliver en lang rejse, men det er jeg skabt til.

30-årige Durant nåede at lave 11 point i kamp fem. Golden State vandt kampen 106-105.

Kevin Durants kontrakt med Golden State Warriors udløber efter denne sæson, men han har en option på et år.

Se NBA-finaleseriens kamp seks direkte på TV 2 SPORT natten til fredag klokken 02.30.

Med et enkelt point vandt de forsvarende mestre, Golden State Warriors, over Toronto Raptors i en nervepirrende femte finalekamp. Video: TV 2 SPORT