Basketball

Endnu en NBA-stjerne melder afbud til det amerikanske VM-landshold

Toronto Raptors-profilen Kyle Lowry har valgt at trække sig fra det amerikanske basketballlandshold forud for det kommende VM.

Basketballfans verden over kommer til at kigge langt efter de store amerikanske stjerner, når VM i basketball går i gang senere på måneden.

Tidligere har store kanoner som LeBron James og Stephen Curry meldt afbud for i stedet at kunne fokusere fuldt ud på den kommende NBA-sæson, og nu har også NBA-mesteren Kyle Lowry været nødsaget til at trække sig på grund af en skade i hånden.

- Jeg elsker at spille for landsholdet, men jeg bliver nødt til at sidde over denne gang og støtte op om holdet hjemmefra, skriver Toronto Raptors-spilleren blandt andet i et opslag på Instagram.

- I sidste ende tror jeg på, at de mænd, der spiller, vil spille godt og vinde guld til vores land, lyder det videre i opslaget, som afsluttes med 'Go USAB!!'.

Med Kyle Lowrys afbud er det decimerede Dream Teams største profiler nu spillere som Donovan Mitchell og Kemba Walker, der skal forsøge at sikre USA den tredje VM-titel i træk.

Mens de amerikanske stjerner har valgt at se bort fra landsholdet ved VM i Kina, har profiler som Nikola Jokic og Giannis Antetokounmpo meldt sig VM-klar for henholdsvis Serbien og Grækenland.

VM spilles fra 31. august til 15. september. Danmark er ikke med.