Basketball

Ung basketstjerne misser sæsonstart med knæskade

En knæskade betyder, at det 19-årige baskettalent Zion Williamson må vente to måneder med at få sin debut i NBA.

Han har endnu sin første kamp til gode i den amerikanske basketball-liga, NBA.

Alligevel er forventningerne tårnhøje til Zion Williamson, der bliver kaldt det største talent i amerikansk basket siden LeBron James.

Basketfans må dog væbne sig med tålmodighed på at se Williamson debutere i NBA, da han ikke kommer i aktion i den første kamp i sæsonen for New Orleans Pealicans mod Toronto Raptors natten til onsdag.

New Orleans Pelicans meddeler, at Zion Williamson har fået foretaget en knæoperation, der vil holde ham ude i op til to måneder.

- Zion Williamson gennemgik en vellykket operation i dag (mandag red.) for at tage hånd om en meniskskade. Tidsplanen for hans fulde tilbagevenden til spillet anslås at være på seks til otte uger, skriver New Orleans Pelicans på deres hjemmeside.

Førstevalg i draften

Teenageren pådrog sig ifølge Daily Express knæskaden i en optaktskamp mod San Antonio Spurs, hvor han lavede 22 point og ti rebounds.

Zion Williamson blev valgt som den første spiller i draften, hvor holdene i NBA kan vælge nye spillere – typisk college basketballspillere til deres mandskaber.

New Orleans Pelicans var hurtige til at slå kløerne i stortalentet Williamson fra Duke University, efter de fik tildelt førstevalget i draften, der foregik i juni.

Du kan se sæsonens første NBA-kamp mellem Toronto Raptors og New Orleans Pelicans fra klokken 02 natten til onsdag på TV 2 SPORT eller TV 2 PLAY.