Basketball

NBA-spiller fik anfald – spiste for mange vingummibamser

Miami Heats Dion Waiters var ikke med i holdets opgør fredag. Torsdag aften fik han nemlig et anfald efter at have spist for mange vingummibamser.

På skadeslisten stod der ”sygdom”.

Men det var nok ikke hele begrundelsen for Dion Waiters’ manglende tilstedeværelse i lørdagens kamp mellem Miami Heat og Los Angeles Lakers.

På torsdagens flyvetur fra Phoenix til Los Angeles oplevede Heat-spilleren et såkaldt medicinsk tilfælde, efter han spiste vingummibamser – de såkaldte ”gummies”, der indeholder cannabis.

Efterfølgende besvimede han, og da han vågnede op, fik han et anfald.

Det er den amerikanske FOX-jounalist Andy Slater, der dækker Miami Heat til dagligt, som bekræfter episoderne.

- Waiters overdoserede med ”gummies” (vingummi med cannabis, red.), siger kilder, og besvimede, da flyet landede. Han fik et anfald, da han vågnede, skriver Andy Slater blandt andet på Twitter.

Hverken Waiters eller Miami Heat har kommenteret på episoden.

Waiters var ikke med i Miamis kamp torsdag på udebane mod Phoenix Suns. Årsagen var sygdom – ligesom den var i kampen mod Lakers dagen efter.

Dion Waiters har allerede misset ni kampe i denne sæson – blandt andet på grund af en udelukkelse fra holdet selv. Waiters har blandt andet været oppe at skændes med træneren.

Dion Waiters skrev under på sin nuværende kontrakt i 2017. Den har han to år tilbage af, og han vil have tjent 350 millioner kroner på den kontrakt, når den udløber efter næste sæson.