Basketball

Formsvag NBA-vicemester håber på stjernecomeback i marts

Stephen Currys brækkede hånd er i bedring, og fortsætter fremgangen, kan han være tilbage i aktion for Golden State Warriors om en måneds tid. (Arkivfoto) Omar Rawlings / Ritzau Scanpix

Golden State Warriors er skidt kørende, men kan få hjalp fra et comeback til Stephen Curry om en måneds tid.

Efter fem NBA-finaledeltagelser på stribe og tre titler er Golden State Warriors faldet fra hinanden og er lige nu det dårligste hold i ligaen.

Det skyldes ikke mindst, at Kevin Durant er rejst, mens de to andre superstjerner, Stephen Curry og Klay Thompson, har været ude med skader i det meste af sæsonen.

Men nu er der måske en smule lys for enden af tunnellen for træner Steve Kerr og hans skrantende mandskab.

Ikke nok med at holdet hentede sæsonens blot 11. sejr i 50 kampe natten til søndag dansk tid mod Cleveland Cavaliers, en af holdets stjerner kan måske snart komme i aktion igen.

Stephen Curry brækkede sin ene hånd sidst i oktober og måtte gennem en operation, men han er i bedring.

- Curry har haft god fremgang i sin genoptræning over de seneste uger, og hver uge fortsætter han med at bygge på, i forhold til hvad han kan foretage sig på banen i sin individuelle træning, skriver klubben i en pressemeddelelse ifølge AFP.

- Vi håber, hvis fremgangen fortsætter, at han vil være tilbage i kamp på et tidspunkt i marts.

I de fire kampe, Curry nåede inden sin skade, scorede han i snit 20,3 point per kamp, og hans tilbagevenden vil utvivlsomt styrke holdet.

Klay Thompson er endnu ikke klar efter den korsbåndsskade, han pådrog sig i sidste sæsons NBA-finaleserie, som Golden State tabte 2-4 til Toronto Raptors.