Basketball

LeBron James hyldede Kobe Bryant med tro kopi af 19 år gammelt dunk

Et dunk fra LeBron James har dagen efter fået stor opmærksomhed, efter at Los Angeles Lakers smed en bemærkelsesværdig video op.

Lebron James har lavet utallige dunks i sin karriere, men nu har et af hans seneste fået ekstra stor opmærksomhed.

I kampen natten til fredag mod Houston Rockets opsnappede Los Angeles Lakers-holdkammeraten Avery Bradley bolden og sendte Lebron James alene ned mod modstandernes kurv.

Lakers-stjernen kvitterede med en scoring i overlegen stil med et ’reverse windmill dunk.’ Det affødte ikke nogen umiddelbar reaktion andet end umiddelbar begejstring, men nu har en video på Twitter skabt stor opmærksomhed om netop den scoring.

Lakers-video illustrerer slående lighed

Los Angeles Lakers har nemlig fundet en næsten identisk scoring fra en holdets tidligere profiler.

For 19 år siden løb en ung Kobe Bryant alene ned mod modstandernes kurv, efter en holdkammerat havde fanget bolden.

Med en slående lighed smed han bolden i kurven med selvsamme ’reverse windmill dunk.’ Lakers' tweet har i skrivende stund lige under en halv million likes.

LeBron James har delt video

Videoen hitter nu stort på det sociale medie, hvor Lebron James selv har retweetet den med en slange-emoji som dedikation til den afdøde Kobe Bryant, der gik under kælenavnet 'Black Mamba'

Kobe Bryant omkom i slutningen af januar, efter hans helikopter styrtede ned uden for den californiske by californiske by Calabasas.

Los Angeles Lakers tabte kampen mod Houston Rockets med 111-121, men fører fortsat Western Conference.