Coronavirus

LeBron James er færdig med at give highfives i resten af sit liv

Los Angeles Lakers-stjernen LeBron James har fået sig lidt af en åbenbaring under corona-pandemien. Nu er det nemlig slut med highives.

- Jeg skal ikke give highfives til nogen i resten af mit liv efter det her lort.

Så kontant er meldingen fra NBA-superstjernen LeBron James.

Det giver han udtryk for i det nyeste afsnit af podcasten Road Trippin, som han selv driver. I torsdagens afsnit havde stjernen blandt andet inviteret sine to tidligere holdkammerater i Cleveland Cavaliers Richard Jefferson og Channing Frye til en snak om corona-pandemien.

Og den tredobbelte NBA-mester er selvsagt ikke tilfreds med situationen, hvor NBA er sat helt ud af drift. Noget har James dog lært af basketafbrydelsen.

- Der bliver ikke mere high-fiving efter den her corona-pause. Vent til I ser mig og mine holdkammeraters nye håndtryk efter det her, lød det fra LeBron James.

Verdens bedste basketball-liga, NBA, har været midlertidigt afbrudt siden onsdag 11. marts, hvor de første tilfælde af corona i NBA indtraf hos Utah Jazz.

James har en plan

Grundet den igangværende krise er det også svært at sige, hvornår sæsonen genoptages. Og hvordan.

NBA er nemlig bygget op omkring et grundspil med 82 kampe, hvor de bedste otte i hver konference avancerer til slutspillet. Det bliver dog svært - rettere sagt umuligt - at få afviklet hele sæsonen nu.

Det har LeBron James dog også en løsning på.

- En ting, du ikke bare kan gøre, er at gå direkte til slutspillet. Det vil miskreditere det faktum, at alle drengene har kæmpet for en position i over 60 kampe.

- Jeg tror på planen om en lille træningslejr på halvanden eller to uger, hvorefter vi får en fem-ti kampe til at blive klar til slutspillet, siger LA Lakers-stjernen.

LeBron James kan dog nyde pause på at sidde og kigge på tabellen. Her kan han se sit hold LA Lakers føre den vestlige konference.

Hvis NBA går direkte til slutspillet, vil det betyde, at Lakers skal møde Memphis Grizzlies i første playoff-runde. I skrivende stund ligger de nummer otte i samme konference.