Basketball

Rapperen Drakes trøjevalg ændrede alt for NBA-stjerne: - Det var helt skørt

Zion Williamson og Drake er nu begge superstjerner. For tre år siden var det kun Drake. Scanpix

Zion Williamson blev for tre år siden forbavset, da han fandt ud af, at Drake bar hans trøje. Han kalder det for "begyndelsen på alt".

På én dag gik basketballspilleren Zion Williamson fra at være én blandt mange håbefulde high school-spillere til at være kendt af alle.

Det, der for tre år ændrede det hele, er et billede på Instagram. Et billede, hvor én af verdens største rappere Drake poserede i den dengang 16-årige Zion Williamsons trøje.

Det fortæller NBA-stjernen i et videointerview på Twitter.

- Jeg tror, det var begyndelsen på alt. Fordi efter det skete, gik jeg fra at være ’nummer 12 på Spartanburg Day School’ til ’Zion’, og alle kendte mig. Det hele skete så hurtigt, siger Zion Williamson.

Tre år senere blev den nu 19-årige NBA-stjerne valgt som den første spiller i draften i 2019 og nyder nu stjernestatus hos New Orleans Pelicans i verdens største basketballliga.

Kunne ikke forstå, hvad der skete

For tre år siden fik verden øjnene op for ”ham den talentfulde ’Zion’, der dunker bedre og mere spektakulært end alle andre i hans alder”. Selv havde stortalentet svært ved helt at forstå, hvad der skete efter billedet af den basketballgalde Drake i Spartanburg Day-trøjen med nummer 12 på maven.

- Jeg vågnede om morgenen til vilde notifikationer på min telefon. I et øjeblik tænkte jeg: ”Er der sket noget? Altså noget slemt?”.

Det var der ikke. Tværtimod. Den dag på high school glemmer han ikke. Han kunne nemlig ikke være i fred.

- Det var helt skørt i skolen. Alle spurgte mig: ”Hvad sker der? Drake bærer din trøje. Han bærer din trøje!”.

- Og jeg var 16 år gammel på det tidspunkt, og jeg vil ikke lyve. Jeg kiggede bare og sagde: ”Yeah, det er min trøje”. Det var så blæret, siger Zion Williamson med et stort smil.

Takker Drake

I interviewet sender den 19-årige NBA-spiller også en hilsen til Drake:

- Tak for kærligheden og støtten.

Tidligere har Zion Williamson fortalt, at han tror, at Drake poserede i netop hans trøje, fordi han allerede dengang leverede nogle vilde dunks.

Det gør han stadigvæk. Og meget andet. Williamson bliver af mange eksperter sammenlignet med ingen ringere end LeBron James.