Basketball

NBA-profils jubel over vild scoring stjæler fokus

Devin Booker fra Phoenix Suns satte sig selv på en svær opgave, men lykkedes på en eller anden måde med at afgøre kampen i sidste øjeblik.

Han kunne næsten ikke rejse sig igen i momentet efter sin spektakulære scoring, der natten til onsdag afgjorde kampen.

Phoenix Suns’ Devin Booker havde is i maven, da han satte to spektakulære point på tavlen i NBA-kampen mod mægtige Los Angeles Clippers. En bedrift, der sikrede undertippede Suns sejren på 117-115.

Her var han massivt opdækket, men på flotteste vis leverede han alligevel scoringen med et skud, der strøg rent gennem nettet.

Kampvinderen lå på gulvet efter den vilde bedrift, og her blev han liggende i en håndfuld sekunder, mens hans imponerede holdkammerater stormede mod ham. Den jubelscene er blevet bemærket, fået en tur i billedredigeringsprogrammer og er ved at blive til et såkaldt ’meme’.

Suns har også ændret sit profilbillede på Twitter til en liggende Booker.

Var opsat på at afgøre kampen selv

23-årige Devin Booker er en stor profil på Suns-mandskabet, og natten til onsdag beviste han igen hvorfor.

- Da vi fik bolden tilbage til sidst, ville jeg bare være sikker på, at jeg fik det sidste skud, siger 23-årige Devin Booker på pressemødet efter kampen.

Her prøvede han at forklare, hvordan det trods den tætte opdækning at sænke den sidste scoring.

- Jeg vidste, at double teamet (to mandsopdækninger, red.) kom, så jeg bevægede mig rundt og lavede en skudfinte, som fik dem til at hoppe, og så tog jeg mit skud.

Booker lavede 35 point, 8 assists og 4 rebounds i kampen.

Den afgørende scoring sender Suns tættere på playoffpladserne, som de i øjeblikket jagter. Det er deres tredje sejr ud af tre mulige, siden NBA-sæsonen er blevet genoptaget.