Basketball

NBA-stjerne fortryder ’forfærdelig handling’, der giver karantæne

En skalle giver nu karantæne til NBA-superstjernen Giannis Antetokounmpo.

Nu står det klart, at sidste års mest værdifulde spiller i NBA bliver forment adgang til halgulvet i den næste NBA-kamp.

Det sker på grund af Milwaukee Bucks-stjernen Giannis Antetokounmpos pande, han brugte som et våben mod Washington Wizards’ Mo Wagner i holdenes seneste møde.

En sur Giannis Antetokounmpo stangede Wizards-spilleren i midten af anden quarter og blev smidt ud af resten af kampen. En kamp, som Bucks vandt 126-113.

Han er nu han blevet idømt én kamps karantæne.

- Forfærdelig handling, siger Antetokounmpo ifølge Fox Sports.

Den 25-årige superstjerne følte sig forfulgt i hele kampen, og til sidst fik han nok.

- Jeg tror, det bare var det hele. Tidligere beskidte spil var i mine tanker. Gutter, der spænder ben for mig, falder foran mine fødder, holder mig, slår mig.

- Jeg har intet imod Wagner. Det var bare lige ham (der var der, red.).

Ville have gjort det om

Han forsvarer dog sin handling, der giver ham en fridag i boblen i Orlando, hvor alle NBA-spillere skal opholde sig, indtil de ryger ud af kampen om NBA-mesterskabet.

- Hvis jeg kunne gå tilbage i tiden og tilbage til den episode, ville jeg ikke gøre det (nikke en skalle, red.). Men i sidste ende er vi alle mennesker, og vi begår fejl.

Bucks overlever nok tabet af Giannis Antetokounmpo i næste kamp mod Memphis Grizzlies. De har nemlig allerede sikret sig førsteseed til playoffs.

Til gengæld må Grizzlies klappe i hænderne over karantænen, for det giver dem unægtelig større mulighed for en sejr, der kan vise sig at blive instrumental i deres kamp for playoffpladsen.