Basketball

Dallas skrev historie med en astronomisk pauseføring

Dallas Mavericks vandt sin første kamp i NBA-sæsonen, da Los Angeles Clippers blev udraderet. Pauseføringen var historisk stor.

Det er slet ikke sjovt at være Los Angeles Clippers-spiller mandag morgen. For hvad der i aftenens løb må have følt som et mareridt, var ganske virkeligt, da spillerne stod op her til morgen.

På udebane vandt Dallas Mavericks med 124-73 over Los Angeles-klubben. Men det var Mavericks' pauseføring, der siden har skrevet sig ind i NBA-historiebøgerne, da spillerne gik ind i omklædningsrummet med en føring på 50 point.

Således kunne holdene tage hul på sidste halvdel af opgøret ved stillingen 77-27. Det er første gang i NBA's historie, at et hold har været så markant foran ved pausen.

Smerten var da heller ikke til at tage fejl, da Clippers-lejren blev forholdt cifrene efter opgøret.

- Vi var ikke klar i dag. Vi var ikke forberedte. Det handler ikke om planen, men om at være klar. Og det er min skyld. Men vi bliver klar til den næste kamp, lød det fra Paul George, der stod for 15 af Clippers' 73 point i kampen.

Derfor finder de lidt lys i mørket, da de allerede har mulighed for at ryste nederlaget af sig og tage revanche mod Minnasota Timberwolves i sæsonens fjerde kamp, der spilles natten til onsdag.

Paul George håber, at holdet kan tage revanche onsdag mod Minnasota Timberwolves.

En lang sæson

Kampens mest scorende spiller, Luka Doncic, missede akkurat en såkaldt triple-double med 24 point, 9 rebounds og 8 assister. Det kaldes i NBA en triple-double, når en spiller har et tocifret tal i tre statistiske kategorier.

Alligevel var sloveneren, der måler over to meter og allerede har lavet 83 point i sæsonen, meget tilfreds med præstationen fra sine holdkammerater og sig selv.

- Vi viste, hvem vi er. Folk dømmer os efter to kampe. Men det er en lang sæson. Vi bliver nødt til at fortsætte sådan her, sagde han ifølge ESPN.

Dallas Mavericks tabte sine to første kampe, hvorfor sejren over Clippers luner i det samlede regnskab.