Basketball

NBA-stjerne straffes efter vildt skænderi med skuespiller

Kevin Durant har fredag modtaget en bøde på 50.000 dollars af NBA for nedsættende sprogbrug mod skuespilleren Michael Rapaport.

- Jeg sværger, jeg spytter dig i ansigtet, når jeg ser din beskidte røv igen.

Sådan lyder en af beskederne fra NBA-stjernen Kevin Durant, der i den seneste uge har været i et heftigt Twitter-skænderi med skuespilleren Michael Rapaport, der blandt andet er kendt som Gary i serien 'Venner'.

Og nu står Brooklyn Nets-spilleren så til at skulle betale en bøde på 50.000 dollars - svarende til omkring 316.000 danske kroner. Det skriver Sports Illustrated.

Diskussionen udsprang af et Twitter-opslag fra Rapaport, hvori han kritiserede Durant for et interview, han havde givet efter en kamp. I interviewet med den tidligere NBA-stjerne og nu basketekspert Charles Barkley svarede Durant ultrakort på et spørgsmål, mens han sad og kiggede ned i jorden med en hættetrøje trukket godt op over hovedet.

Og den situation fik altså Rapaport til Twitter-tasterne.

- K.D. (Kevin Durant, red.) virkede dybt i sine følelsers vold under interviewet med TNT-holdet (TV-stationens eksperter, red.) efter kampen. For pokker. Han er vildt sensitiv omkring alt. Så lad være med at lave interviewet, skrev skuespilleren.

Opslaget kunne Kevin Durant ikke lade gå ubemærket hen. Han sendte efterfølgende en række privatbeskeder til Rapaport, hvor han lagde ud med at kalde skuespilleren for en 'bitch'. Det blev senere fulgt op af en lang række nedsættende ord og trusler.

Durant undskylder

Efter beskederne blev publiceret, og Durant modtog kritik for sin optræden, var NBA-stjernen ifølge The Athletic ude at undskylde sit sprogbrug i et interview.

- Jeg er ked af, at folk har set det sprog, jeg brugte. Det er ikke det, jeg ønsker, at folk skal se eller høre fra mig, sagde Durant.

En undskyldning, der dog ikke fritog ham fra en bøde.

Det med bøder for hårdt sprogbrug er ikke helt uvant for Kevin Durant.

Tilbage i november 2018 modtog han nemlig en bøde på 25.000 dollars for at råbe til en tilskuer, at personen skulle "Se den skide kamp og holde sin kæft".

Verdensstjernen har siddet ude med en skade siden 13. februar. Han er dog i bedring og forventer snart at være tilbage på banen.